Lehet homoszexuális ember konzervatív?
Figyelt kérdés
Én biszexuális vagyok, de jobboldalra húzok. Ennek sok oka van, de többek közt az is, hogy ellenzem a melegházasságot, a Pride-ot és hasonlókat. Nem akarom megváltoztatni a hagyományokat, és nem akarom közüggyé tenni a szexualitást. Szerintem az a legegészségesebb, ahogy a Távol-Keleten állnak hozzá. Ott is vannak homoszexuálisok, de nincs melegházasság, mert obszcén dolognak számít a homoszexualitás nyilvánossá tétele. Én is így gondolom. Már gyerekkoromban is olyan voltam, hogy nem szerettem, ha valami nyilvánvalóan privát dolgot valaki mások orra alá dörgöl.2023. ápr. 21. 19:11
2/24 anonim válasza:
Nyilván minden párt soraiban vannak homokosok, csak vannak pártok akik népszerűsíteni akarjak és vannak akik nem.
3/24 anonim válasza:
Nem konzervatív vagy, hanem önértékelési zavaros, és kisebbségi komplexusod van, szégyenérzettel.
A konzervatív mást jelent.
4/24 anonim válasza:
Szóval obszcén dolog, ha két ember szereti egymást?
5/24 anonim válasza:
A napokban kezdtem el nézni Blaire White-ot, aki transz és konzervatív.
6/24 Molyember válasza:
Lehet. Ha biszexuálisként érintett vagy, mint szexuális kisebbség, akkor neked kéne tudnod a legjobban, hogy a szexualitásnak nincs köze sem a politikához, sem az erkölcshöz, egyszerűen csak ízlés dolga.
7/24 A kérdező kommentje:
#3: Miért? Csak az lehet meleg, aki csápol a Pride-on? Nem tudjátok elképzelni, hogy szolídan is lehet élni az életet. Nekem nagyszüleim még templomba járó, hagyományok szerint élő emberek voltak. Sajnálom, hogy ezek a hagyományok elvesztek, annak ellenére, hogy én kilógok belőle, mert vonz a férfi és a női test szépsége is.
#4: Ne keverd a szerelmet a szexualitással!
2023. ápr. 21. 19:23
10/24 anonim válasza:
#7: Pontosan ezt mondom. A házasság nem szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!