A magyarságnak már csak a fehérember illúzió maradt?
Figyelt kérdés
Egyszerű tények, kb kelet eu szinten is legócskább ország a magyar. Drága minden a pénz semmit se ér, aprópénzért akarnak dolgoztatni a "vállalkozók" A gazdaság kb a kínai akkugyár meg a német bmw gyár, amik csak azért jönnek mert a magyar olcsón dolgozik, és drágán el lehet adni neki amit legyártott.
Vagyis kb a nyugati fehér keresztény világ legalja a magyar.
De legalább elmondhatja magáról hogy ő is fehérfaj, így nincs is probléma.
2023. ápr. 7. 12:36
21/29 anonim válasza:
Inkább menj vissza a sarokba összekuporodva rettegni a náciveszélytől, meg, hogy a ruszkik elfoglalnak minden országot, holott a pukrikkal sem bírnak állítólag! Ja, kifelejtettem a lembqwertyket is! 😀🤡
22/29 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat hogy utálom a magyarokat?
Én csak annyit írtam hogy a magyar egy legalja, tehetségtelen nép.
2023. ápr. 9. 10:26
23/29 anonim válasza:
Mi más okod lenne ezt gondolni, mint hogy gyűlölöd a magyarokat?
24/29 anonim válasza:
Kérdező mondták már hogy beteg vagy? Mert akkor én most mondom: beteg vagy.
25/29 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 9. 11:18
26/29 anonim válasza:
Igen, ezek a weblapok is nagyrészt magyargyűlölők, de nem azt írják, amit te fröcsögsz. Ennyi tisztesség még bennük is van.
27/29 anonim válasza:
Az pl. bugyutább dolog, hogy aki nem gyűlöli a magyarokat annyira, mint te, az számodra csak orbán-hívő lehet :D
28/29 anonim válasza:
Sajnos, hatásos az agymosás, a fiatalok között egyre többen vannak, akik a saját nemzetüket pocskondiázzák.
29/29 anonim válasza:
Neked milyen illúzió maradt egyébként kicsi retardliberál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!