Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarságnak már csak a...

A magyarságnak már csak a fehérember illúzió maradt?

Figyelt kérdés

Egyszerű tények, kb kelet eu szinten is legócskább ország a magyar. Drága minden a pénz semmit se ér, aprópénzért akarnak dolgoztatni a "vállalkozók" A gazdaság kb a kínai akkugyár meg a német bmw gyár, amik csak azért jönnek mert a magyar olcsón dolgozik, és drágán el lehet adni neki amit legyártott.

Vagyis kb a nyugati fehér keresztény világ legalja a magyar.

De legalább elmondhatja magáról hogy ő is fehérfaj, így nincs is probléma.

2023. ápr. 7. 12:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
44%

" valamiért nincs olyan opció, hogy rasszista, ezért jobb híján provokatívként jelentettem."

Ráadásul kb. hetente ugyanez van "kérdésként" kirakva az agyhalott, ballibtard tahó selejt által, de valahogy mégis megmarad. Bezzeg ha más nemzetekről, népcsoportokról már törölték volna!

2023. ápr. 7. 14:15
 12/29 anonim ***** válasza:
43%
#11 Ugyanezt tapasztalom. A védett fajokról elég egy rossz szó, és máris törlik a kérdést.
2023. ápr. 7. 14:24
 13/29 A kérdező kommentje:

Szóval ha valaki leírja az igazságot az magyargyalázás?

Azért ez sokmindent elmond.

Magyarország erős büszke nemzet és európa csúcsa a nyugat már pusztul a holdról is látszik. Ez hazugság, de az egyszerű magyar ezt akarja hallani.

2023. ápr. 7. 15:02
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Ez szimpla gyűlölködés, nem az igazság.
2023. ápr. 7. 15:31
 15/29 anonim ***** válasza:
45%

"Szóval ha valaki leírja az igazságot az magyargyalázás?

Azért ez sokmindent elmond."

Az is, hogy időközönként ezt ki kell nyivákolnod magadból. Nektek ez az illúzió kell, ha már sorozatosan elbukjátok a választásokat.

2023. ápr. 7. 15:36
 16/29 A kérdező kommentje:

Én nem buktam el semilyen választást, te meg nem nyertél semmit.

Politikába hónapok óta kérdést se írtam.

"Ez szimpla gyűlölködés, nem az igazság."

Egyszerű tények. Mi nem igaz?

2023. ápr. 7. 21:47
 17/29 anonim ***** válasza:

"Mi nem igaz?"

Semmi.

2023. ápr. 8. 07:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel a tényekkel, hogy mindig kiderül, hogy bár túlélték, mégis meghaltak, aztán lehet majd megint olyan cikkeket irni, meg bemondani, hogy hamisan állitottuk, hogy...
2023. ápr. 8. 07:30
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem, ezek a tények.

De ti egy virtuális szimulációban éltek, ami az "orban" nevű emulációs réteg alatt fut. Ezt egy párhuzamos valóságként érzékelitek, amiben a tények hazugságnak tűnnek, és fordítva.

Ehhez le lehet tölteni a "fehérfaj" beépülő modult, de csak miután frissítetted a "migráns" addont, ami csak a 2017-es verzió óta települ automatikusan.

Magatoknak hazudtok...

2023. ápr. 8. 15:00
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
Az oké, hogy te gyűlölöd a magyarokat (bár feltételezem, magyar származású vagy, és így nem tudom megérteni), de ez akkor is csak a te véleményed, nem tény.
2023. ápr. 9. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!