Elképzelhető, hogy a választások és a szavazások pusztán az illúzió eszközei arra, hogy elhitessék az emberekkel, van beleszólásuk a politikába?
Azon gondolkodtam, hogy talán a választások és szavazások nem egyebek, mint illúzió keltő eszközök. Azt a célt szolgálják, hogy elhitessék az emberekkel, van bármiféle beleszólásuk a politikába. Félek, hogy az egész csak egy üres gesztus, hogy eléd tesznek egy cetlit és akkor ez kellene, hogy engem, meg mindenki mást meggyőzzön, hogy "Számít a véleményem!".
Attól is tartok, hogy az egész választást elcsalják és az eredményeket vagy előre megbeszélik egymással a politikusok, vagy pedig brutális mértékben csalnak és módosítják az eredményeket. Félek, hogy maga a választás és szavazás csak egy nagyon szép, de egyben üres hazugság. Lehetséges, hogy az egésznek az a célja, hogy átverjék az embereket és ne lázadjanak fel az alapjába véve burkoltan diktatórikus rendszer ellen?
Én ebbe biztos vagyok.Sehol a világon nincs demokrácia,csak vannak olyan országok,ahol max hasonlít rá pl.Svájc.
A globális pézhatalmi elit,az akik diktatúrával uralkodnak felettünk.Ez nem most lett így,csak anno tankok uraltak minket,most meg bankok.A nagytőkések érdekei a mérvadók,a kisemberé nem.
Leírtad a félelmeid, de alátámasztani semmivel sem tudod. Igen, lehet, elképzelhető, talán. Ennek sok értelme nincs.
Az ilyen világméretű összeesküvések gyenge pontja az, hogy hányan tudnak róla, márpedig egy ekkora összeesküvésről sok embernek kell tudnia. Jelentkezz szavazatszámlálónak és akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy annyi szavazat érkezett, amennyi.
Persze, persze. Mindez csak szimpla illúzió. Aha.
Tudod ha lusta vagy foglalkozni a politikával, elmenni szavazni, részt venni a kampányban avgy egyáltalán tenni bármit, akkor mond ki ezt és ne próbálj meg meséket gyártani az igazolására.
TE nem akarsz tenni semmit és ennyi.
Nem illúzió, csak mivel te ráhagyod a döntést másokra, így azok a mások tényleg dönteni is fognak helyetted, a saját elképzeléseik szerint, és neked utána már tényleg nincs mit tenned, amit mások előállítottak, neked abban kell élned.
Ez az "elcsalták a választást" szöveg is egy erőltetett magyarázkodása a veszteseknek. Olyanok találják ki akik el sem mentek szavazni, mert ha mentek volna, akkor tudnák, hogy nem elektronikusan szavazunk, hanem papíron és nem regélnének olyan meséket, hogy csaltak, mert napközben leállt a választási szoftver - ami nem is létezik.
(mielőtt bárki beleköt, tudom hogy van szoftver, csak azzal nem szavazunk, hanem összesíti a leadott eredményeit a kézzel megszámolt, papíron leadott szavazatoknak, amikor a kész, elfogadott és ellenőrzött jegyzőkönyvekről az adatokat beírják)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!