Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a baj azzal, hogy én soha...

Mi a baj azzal, hogy én soha életemben nem szavaztam, mert úgy gondolom, mindegyik politikus megbízhatatlan és szándékosan átveri az embereket? 30F

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, soha életemben nem szavaztam. Egyrészt nem érdekel a politika, másrészt teljes mértékben úgy gondolom, hogy mindegyik politikus megbízhatatlan, hazug, manipulál, átveri az embereket. Véleményem szerint sohasem szabad hinni egyetlen politikusnak sem.

Mi a baj azzal, én sose szavaztam és nem is szeretnék, mert nem vagyok hajlandó a nevem adni az átveréshez és manipuláláshoz?

2023. márc. 2. 16:53
1 2
 11/14 D-Mano ***** válasza:
48%

De ha Pista bácsi és Marika néni ugyanannyira nem jó, viszont nincs esélye más indulónak, akkor a nemszavazással nem a nyertesre szavazok, hanem a rendszer legitimitása ellen szavazok egy passzív módon.

Egyébként pont emiatt kellene lennie egy értelmes mértékű érvényességi küszöbnek a választásokon, hogy a nemszavazók "szavazata" is érvényre juthasson.

2023. márc. 2. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
11: ezért kell ilyenkor az ellenzékre szavazni, hogy ha egyik sem jó, akkor legalább cserélődjenek, egyik se áshassa be nagyon magát, mert az is káros, ha az egyik rossz nagyon beágyazódik
2023. márc. 2. 17:43
 13/14 D-Mano ***** válasza:
4 évente X-elni egyet nagy bátorság. 😆
2023. márc. 2. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi. Hiteltelen emberekre nincs is sok értelme csak egyetlen másodpercet is pazarolni. Majd ha felszínre kerül egy olyan társulat, amely hiteles és értelmes programja is lesz, - nem csak az adók, járulékok besöprése és elherdálása, urizálás lesz az önös érdekű célja, akkor talán én is újra gondolom a kérdésre adható választ, de addig szavazzon a jelenlegi választékra az ÁNTSZ, mint vírus kísérleti alanyokra!
2023. márc. 8. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!