Mi a baj azzal, hogy én soha életemben nem szavaztam, mert úgy gondolom, mindegyik politikus megbízhatatlan és szándékosan átveri az embereket? 30F
Megmondom őszintén, soha életemben nem szavaztam. Egyrészt nem érdekel a politika, másrészt teljes mértékben úgy gondolom, hogy mindegyik politikus megbízhatatlan, hazug, manipulál, átveri az embereket. Véleményem szerint sohasem szabad hinni egyetlen politikusnak sem.
Mi a baj azzal, én sose szavaztam és nem is szeretnék, mert nem vagyok hajlandó a nevem adni az átveréshez és manipuláláshoz?
17:05
A "30F" azt jelenti, hogy 30 éves férfi vagyok.
Igazából, ha nem szavazol, akkor csak annyit csinálsz, hogy megengeded másoknak, hogy döntsenek az életed egy eléggé meghatározó részéről, kb. ennyi történik.
Szavazással pedig nem biztos, hogy bármit elérsz, de legalább te megtetted. A világtörténelem folyamán már volt olyan, hogy csak néhány szavazás döntött egyik vagy másik dologról.
Egyébként sajnos egyet kell értenem, rendes ellenzék nincs és nem is lesz, mert azt nem is engedik nekik, csak a majomkodást.
Te csak azt hiszed, hogy nem szavaztál. Matematikailag ez is egy bizonyos szavazás, ha otthon maradsz.
Tegyük fel egy tíz fős faluban laksz. Pista bácsi és Marika néni pályázik a polgármesteri posztra. Pista bácsi kap 4 szavazatot, Marika néni 3 szavazatot ér el, 3 ember nem adott le szavazott. Ha csak még egy ember elmegy szavazni Marika nénire akkor már 4-4 szavazattal állnának és megismételt szavazás lenne, ha két ember megy el szavazni akkor Marika néni 5 szavazattal megnyeri a választást és akkor ő lenne a polgármester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!