Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg zajlik a...

Szerintetek tényleg zajlik a great reset? Vagy ez csak egy hülye konteó?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 11:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
40, 37es vagyok és az eljövendő rendszer konkrétumaira lennék kíváncsi. Mint azt írtam is a 37esben.
2023. febr. 4. 00:02
 42/45 anonim ***** válasza:
78%
37-es válaszolónak. Konkrétumokat szerintem senki sem tud így én sem, viszont szeretek erről beszélgetni. De csak úgy, hogy értelme van és nem sárdobálás a vége. Ez a konteó tábor kontra ,,okos,, emberek vitája nem érdekel ami itt is folyik. Erre van alapozva a jelenlegi rendszer is ami mint fent említve volt, úgyis hanyatlóban van. (Tudod oszd meg és uralkodj. Mindig is működött. Valószínű a következő rendszerben is így lesz.) Szerintem felesleges mások degradálása ilyen szempontból, mert bármelyikünk is téved vagy van igaza, attól még egy csónakban evezünk. Barmit hozzon a jövő, mindannyiunkra hatással lesz attól függetlenül, hogy most mi a véleményünk a folyamatokról. A mosodás dologgal nincs bajom, a 15 perces város annál kevésbé tetszik. A szabadságot egy bizonyos értelemben már elvesztettük azáltal, hogy már attól pánik szerű vásárlás tör ki mert 3 napig nem nyitnak ki a boltok. A mai ember többsége nem önellátó és életképtelen. (Legalábbis én annak érzem magam. Nem szidalmazásnak szántam.) És ilyesztő belegondolni mennyi mindent meg lehet csinálni egy ilyen függő embertömeggel. A konteó ott kezdődik, hogy feltételezed, hogy vannak akik ezt ellenünk fordíthatják. Ezt mindenki döntse el maga mennyire van bizodalma a jelenlegi rendszerben. Személy szerint a történelmet nézve, minket kisembereket elég sokszor szétszivattak már. Most már okuk is van rá és senki se fog sajnálni sok milliárd embert, hiszen sokan vagyunk úgyis...
2023. febr. 4. 00:17
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

"Talán butaságot állított?"

Senki nem mondta hogy butaságot állított!

A politika mindig érdekek mentén formálódik.

Az USA tőkések szempontjából ez nagyon is kívánatos és kiváló ötlet.

Az átlag embernek viszont már nagyon nem biztos!

2023. febr. 4. 12:17
 44/45 anonim ***** válasza:
75%

#41 Elsősorban ezt a 2 dokumentumfilmet nézd meg, szemléltetve van a terv benne, a WEF által is.

[link]

[link]

Ezekután nézd meg Schwab YGL (Fiatal Globális Vezetők) diákjainak listáját, ki kicsoda és hol, miben kottyintotta el magát a következő évekről. Ez pl konrétan Orbán osztálya.

[link]

De ha ez sem elég megérteni, hogy mennyire szarban vagyunk, szívesen elmagyarázom és linkelek is még, hogy egyértelmű legyen, mert minden konkrét, minden előre megtervezett.

2023. febr. 5. 10:49
 45/45 anonim ***** válasza:
21%
Hagyjátok az 1-est,ez egy kis provokátor zsé.
2023. márc. 9. 01:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!