Szerintetek tényleg zajlik a great reset? Vagy ez csak egy hülye konteó?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 11:12
41/45 anonim válasza:
40, 37es vagyok és az eljövendő rendszer konkrétumaira lennék kíváncsi. Mint azt írtam is a 37esben.
42/45 anonim válasza:
37-es válaszolónak. Konkrétumokat szerintem senki sem tud így én sem, viszont szeretek erről beszélgetni. De csak úgy, hogy értelme van és nem sárdobálás a vége. Ez a konteó tábor kontra ,,okos,, emberek vitája nem érdekel ami itt is folyik. Erre van alapozva a jelenlegi rendszer is ami mint fent említve volt, úgyis hanyatlóban van. (Tudod oszd meg és uralkodj. Mindig is működött. Valószínű a következő rendszerben is így lesz.) Szerintem felesleges mások degradálása ilyen szempontból, mert bármelyikünk is téved vagy van igaza, attól még egy csónakban evezünk. Barmit hozzon a jövő, mindannyiunkra hatással lesz attól függetlenül, hogy most mi a véleményünk a folyamatokról. A mosodás dologgal nincs bajom, a 15 perces város annál kevésbé tetszik. A szabadságot egy bizonyos értelemben már elvesztettük azáltal, hogy már attól pánik szerű vásárlás tör ki mert 3 napig nem nyitnak ki a boltok. A mai ember többsége nem önellátó és életképtelen. (Legalábbis én annak érzem magam. Nem szidalmazásnak szántam.) És ilyesztő belegondolni mennyi mindent meg lehet csinálni egy ilyen függő embertömeggel. A konteó ott kezdődik, hogy feltételezed, hogy vannak akik ezt ellenünk fordíthatják. Ezt mindenki döntse el maga mennyire van bizodalma a jelenlegi rendszerben. Személy szerint a történelmet nézve, minket kisembereket elég sokszor szétszivattak már. Most már okuk is van rá és senki se fog sajnálni sok milliárd embert, hiszen sokan vagyunk úgyis...
43/45 anonim válasza:
"Talán butaságot állított?"
Senki nem mondta hogy butaságot állított!
A politika mindig érdekek mentén formálódik.
Az USA tőkések szempontjából ez nagyon is kívánatos és kiváló ötlet.
Az átlag embernek viszont már nagyon nem biztos!
44/45 anonim válasza:
#41 Elsősorban ezt a 2 dokumentumfilmet nézd meg, szemléltetve van a terv benne, a WEF által is.
Ezekután nézd meg Schwab YGL (Fiatal Globális Vezetők) diákjainak listáját, ki kicsoda és hol, miben kottyintotta el magát a következő évekről. Ez pl konrétan Orbán osztálya.
De ha ez sem elég megérteni, hogy mennyire szarban vagyunk, szívesen elmagyarázom és linkelek is még, hogy egyértelmű legyen, mert minden konkrét, minden előre megtervezett.
45/45 anonim válasza:
Hagyjátok az 1-est,ez egy kis provokátor zsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!