Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg zajlik a...

Szerintetek tényleg zajlik a great reset? Vagy ez csak egy hülye konteó?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 11:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
56%

Na jó, itt már nagyon röhögök :DD

Tudod mit, vedd fel az alufólia sisakot és további jó rettegést, én azért nem aggódom egészen addig, amíg gonosz, kampósorrú, pajeszos, sábeszdeklis, gyíkbőrű végrehajtók meg nem jelennek nálam, hogy akkor most elvennék a házamat xDDDDD

2023. jan. 31. 16:08
 22/45 anonim ***** válasza:
19%
#21 Látod-látod, itt bukik a mutatvány. EU parlament. Hivatalos forrás, ami szemlélteti, hogy mekkora rohadékok ezek és az emberek tönkretétele szándékos. Erre már jössz is az alusapival, mert magad sem tudsz mit mondani. 21-es videó pedig. 😉 Én nem rettegek semmitől köszi, csak nem könnyű elviselni az olyanokat, akik 0 tudással okoskodnak erről az egészről, meg képesek kimagyarázni mindent, azt is, amit már nem lehet. 😄 Kishaver, nem engem kell felvilágosítani arról, hogy milyen mocskos világban élünk..
2023. jan. 31. 16:15
 23/45 anonim ***** válasza:
56%

:DDD

Töki, neked teljesen elmentek otthonról :DDD

Azért elárulod a nagy titkot, hogy hogyan tervezik elvenni a házamat a gonosz gyíkemberzsidó grétrezetelők? :D Csak hogy felkészülhessek :DDDDD

2023. jan. 31. 16:18
 24/45 anonim ***** válasza:
56%

22es, lehet, hogy minket kéne felvilágosítani, de mégsem teszed sem te, sem más a köreitekből. Linkeltek egy videót, hgoy "tessék!" meg "olvass utána!" De mi lenne, ha TE világosítanál fel? Tudod... mint egy emberi beszélgetésben:D

Én kifejtettem az érveimet a felhozott konkrétumok ellen. Erre kapom, hogy "észre sem veszed" meg "már az EUban is beszélnek erről".

Arra viszont nem kaptam választ hogy hogyan semmiznek ki. Mert az áremelkedés bizony nem sokban érintett. Az, hogy a kormány direkt balf*đz azt készségesen elhiszem, végső soron ritka tehetségesnek kell lenni, hogy ennyire tátott szájjal fusson az ország a fszerdőbe:D

De szóvla hogy is semmiznek ki? Mi az elmúlt években sokat gyarapodtunk és úgy néz ki eddig exponenciálisan növekszik a gyarapodásunk...

2023. jan. 31. 16:21
 25/45 anonim ***** válasza:
25%
Mindig minden kenteó amivel a woke baloldal nem ért egyet.
2023. jan. 31. 17:16
 26/45 anonim ***** válasza:
35%
konteó*
2023. jan. 31. 17:17
 27/45 anonim ***** válasza:
78%

Én szívesen felvilágosítok bárkit, de ti nem felvilágosítást vártok, hiszen kötekedésbe viszitek át a beszélgetést, mintha én lennék a hülye. Aki tájékozódni szeretne, kezdje azzal, hogy megérti hogy épül fel a világ, mik történtek és mit takar a Great Reset terv. Erre ez a dokumentumfilm tökéletes. Aki meg még ezt sem képes megnézni, az hagyjon engem békén legyen kedves, nem fogom feleslegesen írkálni a dolgokat, amíg az alap nincs meg senkinél.

[link]

Kedves 24-es. Bizony, a kormány direkt ilyen balfsz, hiszen Orbán is Schwab YGL (Fiatal Globális Vezetők) diája, mint Putyin, Angeka Merkel, Macron, Trudeau.. A kisemmizés meg a gazdaság és az élet teljes összeomlását jelenti. Nemtudom milyen gyarapodásról beszélsz, mikor a szakadék szélén a forint és az egész gazdaság. Tudod, "szankciós infláció".

2023. jan. 31. 17:18
 28/45 anonim ***** válasza:
73%

Olyan gyarapodásról, hogy pl vettünk egy ingatlant amiből további bevételeink vannak, elindítottunk eg ymagánvállalkozást amiből szintén, szóval gyakorlatilag 2 év alatt megdupláztuk a bevételeinket.

Én mondjuk különösebben nem ragaszkodom az anyagi, tárgyi javakhoz, de tény, hogy egyre több van belőle. Amíg 2021-ben havonta 20-250ezret tettünk félre, most havi szinten 4-500ezret. Tudom, hogy elég magas az infláció, de ha az 50%-os élelmiszerinflációt nézzük, akkor sem éri utol a mi 200-250%-os megtakarítás növekedésünket. és figyelem, ez megtakarítás, nem jövedelem, azaz ebből már lejött az infláció okozta költségnövekedés is.

Szóval na, bocsi, de nem érzem azt, hogy éppen kisemmiznének. Az tény, hogy az oktatás egy kalap szar, nemigazán látom hogy hova járathatnánk majd a leendő gyereket idehaza. De max odébbállunk, ahol figyelnek az oktatásra.

2023. jan. 31. 17:25
 29/45 anonim ***** válasza:
78%
#28 De itt nem a te személyes bevételedről, meg az egyre több ingó és ingatlan tulajdonodról van szó, hanem az inflációról, gazdasági válságról. Ez szándékosan generált és el fog úszni minden.
2023. jan. 31. 17:39
 30/45 anonim ***** válasza:
67%
ok
2023. jan. 31. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!