Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Honnan ered ez a konteó?

Honnan ered ez a konteó?

Figyelt kérdés

Gyakran találkozom vele, amely valami olyasmiről szól, hogy Magyarország egy cég, ami New Yorkban van bejegyezve.

Most ez mi?

2022. szept. 30. 07:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem konteó, ez szimplán marhaság.
2022. szept. 30. 07:12
 2/18 anonim ***** válasza:
47%

Semmi, egy f-szság, természetesen ez is retardjobber körökben kezdett el terjedni.

Szerintem ezek már egymással versenyeznek, egymásra próbálnak rátrompfolni ezekkel a hülyeségekkel.

Először még csak a finnugor származást tagadták, aztán jött a jézusmagyar, aztán már a piramisokat is hun sámánok építették, aztán már a Szíriuszról jöttünk.

Ugyanez megy a gonosz háttérhatalom vonalon, eleinte még csak simán szabadkőművesek voltak, aztán már gyíkemberek, eleinte még csak az összes pénzet akarták elvenni a zemberektől, mostmár át is akarják műteni őket.

Ez ennyi, ebben a végtelenül retardált közegben így lehet kitűnni, ha a legnagyobb ökörségekre is rádobsz még egy lapáttal.

2022. szept. 30. 07:33
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Ezt én is hallottam, de nem tudom mi az eredete
2022. szept. 30. 07:54
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Keress rá, fenn van a neten a cégbejegyzés.

A tőzsdén is be van árazva.

2022. szept. 30. 08:04
 5/18 anonim ***** válasza:
2022. szept. 30. 08:07
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
5, Na, akkor mégsem Orbán irányítja az országot. Nem a fidesz tehet az államcsődről sem. A goldman suchs akarta ezt így. Ők a tulajok
2022. szept. 30. 08:11
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
6: De ők vállalták a végrehajtást. Így ők tehetnek róla. A "csak a munkámat végeztem" az bűncselekmény(sorozat) esetén nem elfogadott indoklás.
2022. szept. 30. 08:13
 8/18 Isti22 ***** válasza:
64%

Tipikus konteós fszság. Igaz, de nem ÚGY. Tudod, ez ugyanaz, mint a chemtrail. Ott van, de attól az még nem lesz népirtó permet.

A háttere az, hogy MINDEN ország be van jegyezve cégként is, hogy legyen jogi alapja, hogy kereskedhessen.

A kérdés csak az, hogy a konteósok ezt szándékosan hallgatják el vagy annyira buták, hogy ezt már nem értik. Valószínűleg az előbbi.

2022. szept. 30. 08:28
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
7, ha rendőrként kilakoltatsz egy családot, habár te hajtod végre, de nem te tehetsz róla, hanem a bank és az államrendszer. Hiába a Fidesz hajtja végre, nem a kormány rendelte el, hanem a nyugati magán bakok. A goldman suchs az okozója ennek a népnyomorításnak, ők tehetnek róla!
2022. szept. 30. 08:31
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
8, ha lenne kompetenciád olvasnád az iratokon, hogy az ország tualjdonosai is rajta vannak.
2022. szept. 30. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!