Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz a debreceni akkumuláto...

Mi lesz a debreceni akkumulátor gyárral?

Figyelt kérdés

Ahogy informálódom, elég nagy az elégedetlenség a városban az üzemmel szemben.

Meg fognak hátrálni a befektetők és az állam?

2023. jan. 21. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Fel fog épülni. Halottál te már olyat, hogy pár hőbörgő miatt nem épült meg valami Magyarországon?
2023. jan. 21. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Debrecen az illiberális pártra szavazott. Most kaptak is egy kis kóstolót az illiberalizmusból, hogyan is néz ki a gyakorlatban. Egyék meg, amit főztek maguknak.
2023. jan. 21. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy fognak, sőt már hallottam hogy az egész országot akkumlátor gyárrá alakítják:

1, Nagykálló

2, Miskolc

3, Győr

Ezekben a városokban hallottam hogy eladták a fideszesek, rákkeltő anyagok lesznek levegőben és ivóvizben, egyetlen ország sem vállalta hogy a világ legkárosabb üzemeit odatelepítsék, de orbán a pénzért cserébe megtette.

A nyugatiak majd mehetnek elektromos kocsival, míg magyarország egy toxikus szeméttelep lesz

A gödi gyár is megmérgezte a vizeket, és a bizonyitékokat megsemesítette, ez Magyarország, a többi gyárban is ez lesz

2023. jan. 21. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felépül a közmeghallgatás csak a show része,az ott lakók véleménye természetesen senkit nem érdekel.Pénz beszél kutya ugat ahogy mondani szokás.
2023. jan. 21. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Semmi, lesz még pár hőbörgés, tüntetés, majd mikor megépült a mostani hőbörgők lesznek az elsők, akik beadják az önéletrajzukat állás reményében.
2023. jan. 21. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
16%

Most attól hogy pár száz/ezer ember hőbörög szerintem még a többségről ez nem mondható el, hogy nem szeretne új munkahelyeket a városba.

Az meg külön vicces, hogy amíg csak szó volt róla, hogy esetleg Tesla ide telepíti az akkumulátorgyárát addig mindenki ebben reménykedett, most hogy mások hoznak ide is beruházást (van gyáruk Németországban is) meg hirtelen a megmondóembereknek nem tetszik.

2023. jan. 21. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem megépül.

A kocka el van vetve. :(

Szégyelljék magukat, akik így tönkreteszik az országunkat!!

Eladták hazánkat (a jó termőföldeket, a vizet, a levegőt) egy tál lencséért!

Remélem, hogy pokolra kerül mind!

2023. jan. 22. 02:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Megépítik, sajnos.
2023. febr. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!