Mi lesz a debreceni akkumulátor gyárral?
Ahogy informálódom, elég nagy az elégedetlenség a városban az üzemmel szemben.
Meg fognak hátrálni a befektetők és az állam?
Dehogy fognak, sőt már hallottam hogy az egész országot akkumlátor gyárrá alakítják:
1, Nagykálló
2, Miskolc
3, Győr
Ezekben a városokban hallottam hogy eladták a fideszesek, rákkeltő anyagok lesznek levegőben és ivóvizben, egyetlen ország sem vállalta hogy a világ legkárosabb üzemeit odatelepítsék, de orbán a pénzért cserébe megtette.
A nyugatiak majd mehetnek elektromos kocsival, míg magyarország egy toxikus szeméttelep lesz
A gödi gyár is megmérgezte a vizeket, és a bizonyitékokat megsemesítette, ez Magyarország, a többi gyárban is ez lesz
Most attól hogy pár száz/ezer ember hőbörög szerintem még a többségről ez nem mondható el, hogy nem szeretne új munkahelyeket a városba.
Az meg külön vicces, hogy amíg csak szó volt róla, hogy esetleg Tesla ide telepíti az akkumulátorgyárát addig mindenki ebben reménykedett, most hogy mások hoznak ide is beruházást (van gyáruk Németországban is) meg hirtelen a megmondóembereknek nem tetszik.
Szerintem megépül.
A kocka el van vetve. :(
Szégyelljék magukat, akik így tönkreteszik az országunkat!!
Eladták hazánkat (a jó termőföldeket, a vizet, a levegőt) egy tál lencséért!
Remélem, hogy pokolra kerül mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!