A debreceni akkumulátorgyár ellenzőinek hány százakéka sötétzöld?
Többnyire inkább sötét, mint zöld. De a túloldalt se kell félteni. Normális országban nem kellene tartani egy ilyen üzemtől. Normális országban van környezetvédelmi minisztérium, és a környezetszennyezéseket nem elsumákolni próbálják a hatóságok.
A kormány és az önkormányzat ahelyett, hogy ezen hiányosságokon javítva próbálna csökkenteni a lakosság - nem minden esetben jogos - félelmein, inkább mindent 50 évre titkosít, elhallgat, esetleg utólag közöl.
Mert hatalmas vízhasználása van azért. Annyi vizet használ mint egész Debrecen, egy aszályos vízhiányos régióban. Belekerül a talajba, a vízbe. Ezeket az üzemeket világvégi Bangladesh féle országban vannak, nálunk meg idehaza.
Meg lenne egy népszavazás, nem a Fidesz döntene erről is.
Én nem pártolom az akkugyárat, pedig a mihazankra szavaztam.
Szerintem az a terület sokkal többre jó, minthogy kínaiak szivattyúzzanak innen ki pénzt, jónagy környezetszennyezést hátrahagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!