Hogyan lehetne megakadályozni a debreceni akkumulátorgyár létesítését?
Hiába mutathatók ki károk. (Lásd Komárom)
Mindenhol a pénz beszél.
Magyarország nem arról híres,hogy a környezetvédelemre törekedne,minnél több lóvé legyen,amit el lehet lopni. Nézz csak utána a sok milliós EU-s támogatások a környezetvédelem fejlesztésére hova lettek? Mert ugyan fejlesztés nem történt.
Ha nem tetszik,költözz el bármelyik Skandináv országba,ahol ténylegesen törődnek is a környezetvédelemmel. És az oktatással. És az egészségüggyel.
Én azt nem értem, hogy a magyarnak mindennel baja van. Kormány, fizetés, környezetszennyezés stb stb....
És nem veszi kezébe a sajátsorsát, hanem a fotelből elhözöng....
Nem mindegy Neked, hogy lesz-e gyár? Ugy se teszel ellene semmit, ha közvetlen melletted öntenék a savat, vagy bármit a telkedre, akkor is inkább petícíót írsz, és gyk-n pilitika rovatba irogálnál, mint hogy megold....
Ugyanez van, mindig minden mindenkinek rossz, de soha nem tesz semmit....
Megépül, viseld el ez van.... ha nem viseled, akkor kezd el osszeszedegetni emberwket, VEZESD oda oket es ha kell eroszakkal is de akadályozzátok meg...
Ennek ez az 1 módja van... minden másnál elörébb van a pénz.
Na de higy a kérdésre is válaszoljak, sehogy.
Meg fog épülni!
A fidesz nyert 2/3-dal, így bármit megtehetnek.
Bármit. És meg is tesznek.
5-öske, akkor talán tehetnél javaslatot, hogy konkrétan mivel lehetne megakadályozni a sárga veszedelmet!
Köszi a válaszokat!
Megmondtam... összeszeded az embereket, akik hasonló véleményen vannak és Vezeted öket...
Nyilván ehhez kell ész, és felelőség is, de amig ezt nem teszed addig ugyanugy cinkos vagy ebbe a mérgező gyár megépítésébe, mert gyarló módon csak okoskodsz a neten, hogy másnak meg kellene akadályozni😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!