Hogyan lehetne megakadályozni a debreceni akkumulátorgyár létesítését?
Figyelt kérdés
A magyaroknak rossz, a környezetnek rossz. Nem szabad hagyni, hogy felépüljön. Ötletek?2022. aug. 19. 09:24
12/15 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hagy dögöljön meg mindenki ebben az országban, xar az egész ahogy van.
13/15 anonim válasza:
Sehogy a fidesz maffiának nem kicsi érdeke fűződik ahhoz, hogy a sárgák itt degeszre szedjék magukat, aztán persze mikor már nem lesz égbekiáltóan nagy a hasznuk akkor seperc alatt továbbálnak, itthagyva 400 hektár lebetonozott akkusavval, litiummal átitatott volt termőföldet, é egy egéz térség vízbázisát. Egyébként nem kell beijedni, ennek z aksigyárnak a bejelentése is a jó megszokott fidesz maffiásan hatásvadászmódon történt, valójában a bejelentett 400 hektárból egyelőre csak 100 hektárra épül gyár és mire Garancsi és Lölö előkészíti több száz milliárdét a területet addigra lehet meg is gondolják magukat.
14/15 anonim válasza:
Alakul egy népszavazás erről: [link]
15/15 anonim válasza:
Nagyon jó mert ezt muszáj megakadályozni. Amúgy sajnos nagyot csalódtam az egész elektromosautó dologban, egyáltalán nem az aminek látszik. Valami más okból erőltetik nem a környezetvédelem okán mert abból a szempontból bőven rosszabb mint a benzinezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!