Vajon lesznek tüntetések Debrecenbe az akksi gyár miatt?
Ha az emberek valóban nem akarják, és van bennük polgári gondolkodás, nem jobbágyok, akkor lesznek.
Ha nem akarják, de jobbágymentalitásúak, akkor nem lesznek.
Ahogy elnéztem az ellenreakció stílusát, ha nem fejezik be a h'lyeséget, akkor ott a tüntetésnél is durvább lépések lesznek. Nem a "pofázós" fajtának tűntek. Vagy meghátrálnak a Kínaiak, vagy nagyon durva szabotázsok várhatóak.
Olyanok mozdultak meg, akiket kimondottan felbőszít ha valaki meg akarja magyarázni a h'lyeséget. Belefojtják a szót.
Én még emlékszem a Tubes-radar sztorira.
Ott mi mozdultunk meg, Pécsiek.
Hiába utasította el a fővárosi bíróság a keresetet, hiába habzott a szája Pintér-elvtársnak, meg lett mondva hogy nem, és kész.
Megüzentük: próbáljátok meg, és szétbaxxuk a picsába, amit érünk. Voltak szabotázsok is amiket természetesen a médiában nem hoztak le, és a nagyfejűek jobbnak látták ejteni a kérdést.
Elhúztak, a projekt félbemaradt.
Pedig ennél az esetnél nem egy maszekkal mentünk szembe, hanem a belüggyel, és a honvédelemmel!
#7-nek:
Akkor azzal legyen bajod aki nem bír a seggén maradni, és csinálja a feszkót a közakarattal szemben!
#9-nek:
Már elévült, tehát nyugodtan elmesélhetem:
A Tubes-lokátornak már a betáp-kábelét is lefektették annak idején, egy szentlőrinci vállalkozóval, aki pécsi melósokkal dolgozott. Igen, én is a csapatban voltam.
Amikor a házamhoz legközelebb haladtunk (szerencsémre a mellettünk lévő utcában), akkor az egyik éjszaka kimentem, és egy keretes vasfűrésszel 5 perc alatt kettévágtam a kb 15cm átmérőjű kábelt, majd eltakartam a vágást. Másnap ott kezdtem a temetést. XD
Kb 6 Km-en kellett volna feltárniuk, hogy megtalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!