Vajon lesznek tüntetések Debrecenbe az akksi gyár miatt?
Az ellenzők ugyanolyan ostobák, mint a támogatók!
Egyik sem tudja hogy mi ellen, vagy miért vergődik, csak pofáznak össze-vissza!
Nincsenek hiteles adatok.
A hatástanulmányt - állítólag - rövidesen nyilvánosságra hozzák, akkor lehet majd véleményezni.
Én nem vagyok ellene, és nem is fogok ellene tüntikézni.
11: tehát akkor támogatod praktikusan, vagyis te ostoba vagy a saját ítéleted szerint
Alapvető, hogy a helyi lakossággal szemben semmit se lehessen keresztülvinni. Ez a demokrácia, az önrendelkezés alapja. Hozzanak nyilvánosságra mindent, és aztán döntsön helyi népszavazás. Ez a demokratikus út.
"Nincsenek hiteles adatok.
A hatástanulmányt - állítólag - rövidesen nyilvánosságra hozzák, akkor lehet majd véleményezni."
Na ez itt a probléma. Nem ezekkel kellett volna kezdeni?
Hogy is mon dta a bül-bül hangú főtitán?
"Ez a mi életünk, nem a kormány biznisze!
Aki elveszi tőlük a valóság megismerésénk jogát, valójában puccsot hajt végre.
Eddig és ne tovább!"
Hát, az alapján, amit a tv-ben láttam a közmeghallgatásról, nem lesz. Csupa vén, ráérős, beszélni se tudó nyugdíjas, akinek jobb dolga sincs óbégatott csak.
Nem, nem vagyok fideszes, de a "tiltakozók" felhozatala tényleg egy hajléktalanszállót idézett.
12# A közmeghallgatás azért volt, hogy adatokat ismertessenek és magyarázzanak - és kérdezhessenek.
Ehelyett eszement üvöltözés volt, aki tényleg kíváncsi lett volna valamire, az sem tudott tájékozódni a primitív beordibálások miatt!
Arra az LMP-s vezér-tyúkra annyi szükség volt Debrecenben, mint vízhordónak a lyukas vödörre.
Nem lesz semmi tüntetés szerintem.
Az aláírásgyűjtés sem volt egy sikertörténet!
Én biztos hogy nem megyek tüntetni.
Nincs semmilyen hivatalosnak mondható szakvélemény ellene - igaz, mellette sem sok, hacsak az nem, hogy Németországban engedélyezte a környezetvédelmi hatóság a CATL üzemének beindítását:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!