Bennelennétek egy tüntetésben a parlament előtt higy decriminalizálják a marihuanát és legalizálják a (könnyű) drogokat?
Emberi jog. Mindenki azt csinal a testevel amit akar. Akkor az alkohol miert nincs betiltva ha a drog igen?
Csak akkor tud egy ember drogozni ha szerencsés barati tarsasaga van vagy a prostitucióhoz, alvilaghoz fordul
Azert szeretnem legalizalni hogy ne a szerencses baratokkal megaldott emberek kivaltsaga legyen. Hatalmas szerencse kell ahhoz hogy az ember olyan barati tarsasagba kerüljön.
Ne a szerencsén muljon egy emberi jog.
Egyebkent a témához kapcsolodoan be kéne szüntetni a trafikok államositasat. Mindenki arulhasson a sajat kocsmajában cigit. Vagy akar drogot is.
Mint hollandiaban. Ez egy hatalmas harc lenne az elitek ellen akik mindent meg akarnak tenni hogy az embert korlatozzák a jogaiban. A politikai elit nem akarja hogy a közember jol érezze magát.
Valamit tenni kell a vényköteles gyogyszerek ellen is. Pl az esemény utani tabbletta vény nelkül hozzaferhető legyen.
Az elitek elveszik a kisembertől a jogot a boldogsaghoz és az elet elvezetehez. Mert a boldogsag is kaszthoz kötött. Én nem akarok élni egy ilyen vilagban. Az eutanáziahoz valo jogot is meg kene adni. A cannabis a gyogyaszatban is hasznos lenne. A gyogyszeripar nem akarja a legalizalasat.
Az ember rabszolga amig nem férf hozzá a tudatmodositokhoz. Én nagyon szeretnem kiprobalni es lehetőleg törvenyes uton amihez szeretnek lepeseket tenni.
Minden embernek joga van a boldogsaghoz! Minden ember azt juttat a saját tulajdon szervezetébe amit akar.
Ne az allam rendelkezzen a saját testem felett.
Volna igény ilyen tüntetesre?
Nézz utána a dolgoknak 32.
A legálisan elterjedő zombidrogok pont azért vannak itt mert az igazi füvet tűzzel vassal üldözték.
Gratulálok hogy sikerült értelmezni a videót, és mellé még totál mellé is lőni.
Tiltják be szépen azokat is sorban ugyanúgy, szóval ez angyon de nagyon mellélútt megközelítés, hogy jajj nem legális a fű ezért van más drog.
Én nem értem, de az még véletlen sem opció, hogy egyiket se szívja az ember.... csak nem függők? Na ennyit a kockázatmentességről.
Bár már alapból egy elhibázott dolog mikor valaki a drogozás jogosságát akarja megmagyarázni.
De engem az zavar hogy csak a szerencsés baráti körrel rendelkezőknek van lehetősege hozzá. Ahhoz hog- az ember ilyrn barati társasagba kerüljön 0.000001%
Az ember jogat a boldogsaghoz ne a barati társasaga alapján adjuk meg.
Arra is pl nem sok esély van hogy valakit beginazzanak hacsak nem néz ki úgy mint Kelemen Anna. A csúnyácskabb lányoknak esélye sincs droghoz jutni nem is beszélve a ferfiakrol.
Ha legalizálnánk az öngyilkossagok száma is visszaesne. Mert az emberek boldogsághoz jutnanak. Igy is nyomkrúsagos az ország. Még a himnuszunk is kesergő.
"Ahhoz hog- az ember ilyrn barati társasagba kerüljön 0.000001%"
Meg ahogy azt Móricka elképzeli. Legalább minden harmadik 18 évesnek már volt dolga valamilyen illegális droggal, ez neked mióta 0,000001%? Ma kábé az nem fér hozzá könnyűdrogokhoz, aki nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!