Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Zugló milyen hely? Az ottani...

Zugló milyen hely? Az ottani polgármester, parlamenti képviselők, önkormányzati képviselők milyen munkát végeznek? (Pártállástól függetlenül)

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Korrupt baloldali kifizetőhely.
2022. szept. 16. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Tól han hájpolva. Zsúfolt, útálkozó emberekkel teli, ott tesz keresztbe a szomszéd, ahol tud. Nem költöznék oda semmiképp sem.
2022. szept. 16. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Van egy Hadházy Ákos nevű, önként esküt tenni nem akaró, mindenhonnan kib@szott agyament egyéni "képviselőjük"...
2022. szept. 16. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Budapestre fogunk költözni, de csak Pestet tudjuk megfizetni. A belváros kiesik mert nem bírom a zajt és füstöt, Zugló volt egyedül szimpatikus, de akiket megkérdeztem mind rosszat mondott és közben brutális árak vannak, drágább mint a belváros. Az a tapasztalatom hogy ahol jó apolgármester ott van lehetőség fejlődésre javulásra.

Mikor személyesen is felutaztunk észrevettem egy csomó dolgot amit én biztos nem tűrnék el a környezetemben. És kiváncsi vagyok h itt el lehet e érni a képviselőket akik általában tesznek ezekben az ügyekben. Ilyenekre gondolok, hogy utcán hagyott konténer szeméttel, kösz, gazos területek parlagfű stb

2022. szept. 16. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
4# reménytelen... nézd meg kik vezetik Zuglót, ha ettől függ, ne költözz oda.
2022. szept. 16. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem ettől függ de nálunk ilyen dolgokkal legalább lehet cs . szegetni a polgármestert. Aki aztán vagy csinál vmit vagy nem. De nem akarok olyan helyre költözni ami 10 év múlva teljesen lepusztul, mert max 5-10 évet maradnék a nagyvárosban, és ha közben lemegy az ingatlanom ára, és nem tudok visszaköltözni , cs .szhetem...
2022. szept. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!