Ha esetleg akad itt kompetens kormánypárti emberke, elárulná, ha az önkormányzati válsztásokon ellenzéki jelölt nyerne, hogyan telepíthetnének be migráncsok. At?
Nem értem. Ha önök nem engedik be őket, védik a határokat, akkor hogyan lehetne őket betelepíteni? Vagy mégsem olyan jó a határok védelme, mint azt állítják?
Egész véletlenül nem úgy van, hogy nincs döntési joguk sem ebben a polgarmestereknek?
Angry birds lesz a határon migránsokal,
Csúzlival a kiválasztott faluba lövik őket.
"akkor hogyan lehetne őket betelepíteni?"
Ugyanmár kedves kérdező: nem hallottál a letelepedési kötvényről, az illedelmesen kopogtatókról, a szükségszerű vendégmunkásokról?
Hát így...
Nem kispálya, hidd el!
22.07.válaszolónak.
Ez így igaz, de ezek voltak, lesznek, most a polgármester választásról beszéltem!
Klassz ahogy játsszátok az értetlent, pedig amúgy is tudjuk mennyire hülyék vagytok, nem kell erőlködni.
Kérdező, fordulj a kérdéseddel gyurcsányodhoz és a nejáhez, meg az EP képviselőitekhez.
Ők azok akik azzal a szöveggel kampányolnak éppen hogy majd elérik hogy az eu-s pénzeket közvetlenül a városok pályázhassák meg az ország vezetésének, kormányának kihagyásával. Ők azok akik az új olasz kormánnyal, a franciákkal és a többiekkel karöltve ismét a migránsok szétosztását erőltetik. Kérdezd meg tőlük, hogy ugyan miért is jártak a városok polgármestereinél az embereik és ígértek nekik fűt fát meg bokrot is ha kinyilatkozzák, hogy a városuk bizony hajlandó lenne migránsokat befogadni.
Mondjuk kezdhetnétek Szegeden Botkával, hogy TŐLE megkérdezitek mit is igért neki Martin Schulz a migránsok befogadásával kapcsolatban, hogy hogyan is gondolta hogy Szegednek erre lehetősége lenne ha egyszer a magyar törvények szerint lehetetlen.
Vagy pl. megkérdezhetnétek azon német városok vezetőitől akik a tartományi vezetőjük akarata ellenére mégis csak beengedtek egy rakás migránst magukhoz, hogy azt hogyan is tudták megtenni.
MOST nem lehet megtenni, EZZEL a kormánnyal és EZEKKEL a törvényekkel nem lehet. Pontosan ezért próbálják meg elérni hogy mind az uniós szabályok változzanak meg, mind a kormányzat nálunk és más bevándorlás ellenes vezetésű országokban.
22.38-nak.
Nem minősítem a szellemi képességeid, ahogy te tetted, annyit megjegyzek, rohadtul nem vagyok Gyurcsányista, mint ahogy Orbánista sem!
Illetve nem ártana ha levennéd a szemellenződ, hogy jobban megnézd kikben hiszel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!