Miért van az az érzésem hogy itt a Gy. K. -n többségében ellenzékiek vannak jelen, és csak maroknyi kormánypárti próbál ügyesen ellensúlyozni?
"próbál ügyesen ellensúlyozni"
XDDD
Mármint migránsok, Soros, elmútnyócév...
Valahogy olyan témákban, mint az egészségügy, oktatás, infrastruktúra, korrupció, önkormányzatok helyzete... nem nagyon vettem ezt észre.
Az én Főnökömre szavaz = értelmes ember
Tipikus fideszes tempó.
1.) #6-nak. Szerencsés vagyok mert kötetlen munkidőben dolgozom, nem mintha lenne közöd hozzá. Másodszor: iq-light barátom, jellemző hogy csak szitkozódni, minősíteni tudsz.
#7-nek: Nem a társadalom többségéről jelentettem ki, bár azt jól sejted hogy ez volt a burkolt értelem.
Tudjátok min röhögök? Nézzétek meg a válaszok tetszési indexének arányát azok tartalma szerint! No komment.
Konkrét személyekhez köthető, mint ahogy a az ellenzéki hiszti is. :)
Ez egy netes fórum, ami e legkevésbé sem reprezentatív. Egyrészt mert a látszat ellenére nem túl sok ember ír ide. Nagyon meglepődne mindenki, ha látnánk arról egy kimutatást, hogy a havi kb. 10 000 választ a politika fórumon milyen kevés ember hozza össze. Másrészt a netes politikai fórumokon mindig a felülreprezentált a liberális vélemény a teljes társadalmi támogatottsághoz képest, azon egyszerű oknál fogva, hogy a konzervatív beállítottságú emberek kevesebbet neteznek. Harmadrészt egy idő után a fórum beállítottsága szelektálja az újonnan érkező látogatókat, így erősíti önmagát. Azaz ha egy kormánypárti érkezik, az hajlamosabb elhagyni a terepet, mint egy ellenzéki.
Szóval ha bemagyarázod magadnak, hogy a gyakorin látottak alapján már szinte csak ellenzékiek vannak, akkor könnyen érhet meglepetés a következő szavazósdinál. Ideje kijönni a véleménybuborékból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!