Szerintetek is nagyon sok kormánypárti szimpatizánst feltüzelt az hogy évek óta hörögnek a libsi médiák a Fideszen?
0-24 tolják a mocskot róluk.
Ez sok kormánypárti embernél hergelő hatású lehet.
Szerintem pont fordítva fog elsülni ez az egész és inkább éppen a Fidesz szavazók fognak soha nem látott mértékben elmenni szavazni.
Legalábbis nekem rohadtul elegem van a liberális majmokból, akiknek fáj hogy nemzeti kormány van, hogy jobboldali kormány van, hogy családbarát kormány van stb.
Én tojtam eddig a politikára, de most szavazok és természetesen a Fideszre.
Óhh, értem... libsik....
És a Jobbikkal mi bajod egyébként?
(Bár megértem, elég gáz, hogy ők nem lopnak EZER-MILLIÁRDOKat (máshogy hívva billiókat, ami egyébként 12 nulla, csakhogy tudd), ráadásul van egy tisztességesen megírt, részletes programjuk, nem is értem, hogy nem sül le a bőr a képükről......) :D :D
a legtöbb "libsi" médiának nem az a legnagyobb baja a kormánnyal hogy "családbarát" "nemzeti" "jobboldali".
hanem:
-korrupció
-hülyének nézik a választókat
-sz@r az egészségügy/ oktatás
-a fiatalok lelépnek külföldre
-a gyűlölet keltés (tény hogy van Soros György, meg háttérhatalmak....de annyira nem durva a helyzet mint ahogy az ő média felületeiken azt beállítják)
"0-24 tolják a mocskot róluk."
a kormánypárti médiáról ugyanezt ellehet mondani.
Esküszöm agyhalott vagy.
Elmegyek futni Pesten 10 kilométert és tele van a város óriásplakátokkal, amivel az ellenzéket fikázzák.
(Valahol egymáson négy is.)
Kapják a bírságot orrba-szájba a kormánypárti lapok a hazugságokról és hogy nem hívnak be ellenzéki politikust, akikről hazudnak.
A négy ellenzéki miniszterelnökjelölt ölelgeti Sorost, amikor egyedül Orbánnak volt köze hozzá.
Te tényleg ennyire ostoba vagy?
Meséld miket tolnak, ami annyira megsérti nemzeti lelkedet?
Annyira ostoba vagy, ez neked a nemzeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!