Tán a gyik is kormánypárti?
Figyelt kérdés
Meg mertem említeni egy kérdésemben a fidesz szót, ellenesen, de etikus kereteken belül, és alig 3-4 óra alatt törlésre került a kiírásom. Ráadásul nem napközben, ez hajnali egy óra után történt. Gratulálok mindazoknak, akik számára már ennyit sem jelent a szólásszabadság. Senkit sem szidtam, a fideszt sem illettem semmiféle negatív jelzővel, de akkor én rohadjak meg, nem?2018. dec. 15. 16:23
1/7 anonim válasza:
Furcsa, mert éjjel nincs is moderátor.
2/7 A kérdező kommentje:
Erről beszélek..
2018. dec. 15. 16:44
3/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom, úgy működik, hogy ha sokan jelentenek egy kérdést, akkor azt a rendszerük törli. A Facebookon is ez a vezérelv a megosztásokra, de a fideszesek mégis hatalmas hisztit csaptak egy "mém" törlése miatt, mert szerintük a Facebook liberális. Szerintem egyik oldal sem engedheti meg magának, hogy ennyire nyíltan állást foglaljon és nem is teszik, mert öngyilkosság lenne.
Mindenkinek törölték már kérdését, vagy válaszát, ezen kár fennakadni.
4/7 anonim válasza:
Ha véletlenül az lenne, akkor nagyon jól titkolja.
5/7 anonim válasza:
Én pont a fordítottját tapasztalom.
6/7 anonim válasza:
Régebben egy fideszes kérdésemet 5 perc alatt törölték. Abban se volt semmi szabályellenes.
7/7 anonim válasza:
Én is ezért kerestem rá a kérdésedre, mert én is kritizálni mertem a kormányt és mit látok másnap, törölték a válaszomat és a regisztrációmmal pedig nem tudok csinálni semmit. Letiltották. Szerintem végleg, pedig igazakat írtam. Ezt a választ már másik regről kell írjam mert én se vagyok teljesen hülye azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!