Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bennelennétek egy tüntetésben...

Bennelennétek egy tüntetésben a parlament előtt higy decriminalizálják a marihuanát és legalizálják a (könnyű) drogokat?

Figyelt kérdés

Emberi jog. Mindenki azt csinal a testevel amit akar. Akkor az alkohol miert nincs betiltva ha a drog igen?

Csak akkor tud egy ember drogozni ha szerencsés barati tarsasaga van vagy a prostitucióhoz, alvilaghoz fordul

Azert szeretnem legalizalni hogy ne a szerencses baratokkal megaldott emberek kivaltsaga legyen. Hatalmas szerencse kell ahhoz hogy az ember olyan barati tarsasagba kerüljön.

Ne a szerencsén muljon egy emberi jog.

Egyebkent a témához kapcsolodoan be kéne szüntetni a trafikok államositasat. Mindenki arulhasson a sajat kocsmajában cigit. Vagy akar drogot is.

Mint hollandiaban. Ez egy hatalmas harc lenne az elitek ellen akik mindent meg akarnak tenni hogy az embert korlatozzák a jogaiban. A politikai elit nem akarja hogy a közember jol érezze magát.

Valamit tenni kell a vényköteles gyogyszerek ellen is. Pl az esemény utani tabbletta vény nelkül hozzaferhető legyen.

Az elitek elveszik a kisembertől a jogot a boldogsaghoz és az elet elvezetehez. Mert a boldogsag is kaszthoz kötött. Én nem akarok élni egy ilyen vilagban. Az eutanáziahoz valo jogot is meg kene adni. A cannabis a gyogyaszatban is hasznos lenne. A gyogyszeripar nem akarja a legalizalasat.

Az ember rabszolga amig nem férf hozzá a tudatmodositokhoz. Én nagyon szeretnem kiprobalni es lehetőleg törvenyes uton amihez szeretnek lepeseket tenni.

Minden embernek joga van a boldogsaghoz! Minden ember azt juttat a saját tulajdon szervezetébe amit akar.

Ne az allam rendelkezzen a saját testem felett.

Volna igény ilyen tüntetesre?

2023. jan. 14. 19:37
 171/178 anonim ***** válasza:
0%
Péntek van megint, de a törzshöz csatlakozás jó ötlet, ott legalább nincs internet...
2023. márc. 24. 15:03
 172/178 A kérdező kommentje:

Szerintem az aki nem akarja legalizalni az náci mert a nácik tiltották

Meg rasszista is

2023. ápr. 10. 12:26
 173/178 A kérdező kommentje:

Afrikaba bezzeg tömegesen lehet

A civilizált embert megfosztották a boldogságtól

[link]

2023. jún. 3. 17:23
 174/178 anonim ***** válasza:
75%
Szerencsére csak szerinted
2023. jún. 4. 09:24
 175/178 anonim ***** válasza:
61%
Az a vicc hogy a kérdés kiirója azert is hanyagolja a kérdést mert most igyekszik leállni az antodepresszánsáról :D
2023. jún. 30. 08:57
 176/178 Marci71 ***** válasza:

Nem azért hanyagolja:)

Törölték úgyhogy ő se tud írni, és te se tudsz írni neki.

Gondolom olvassa de reakciót ne várj.

2023. jún. 30. 11:42
 177/178 anonim ***** válasza:
26%

Érdejes hogy ezen az oldalon az etelek kategóriában külön kategóriája van az alkoholoknak...

Pedig az is tud olyan rosszqt okozni mint a fű, családokqt tönkretenni, közűti balesetet, máj probkémákat

Erdekes ez a kettősmérce

Szerintem amugy igaza van a kiscsajnak

2023. júl. 31. 10:45
 178/178 anonim ***** válasza:
100%
#177 alkohol károsabb. A fű az alkoholhoz képest szinte ártalmatlan, főleg ha vizipipából szívják
2023. júl. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!