Bennelennétek egy tüntetésben a parlament előtt higy decriminalizálják a marihuanát és legalizálják a (könnyű) drogokat?
Emberi jog. Mindenki azt csinal a testevel amit akar. Akkor az alkohol miert nincs betiltva ha a drog igen?
Csak akkor tud egy ember drogozni ha szerencsés barati tarsasaga van vagy a prostitucióhoz, alvilaghoz fordul
Azert szeretnem legalizalni hogy ne a szerencses baratokkal megaldott emberek kivaltsaga legyen. Hatalmas szerencse kell ahhoz hogy az ember olyan barati tarsasagba kerüljön.
Ne a szerencsén muljon egy emberi jog.
Egyebkent a témához kapcsolodoan be kéne szüntetni a trafikok államositasat. Mindenki arulhasson a sajat kocsmajában cigit. Vagy akar drogot is.
Mint hollandiaban. Ez egy hatalmas harc lenne az elitek ellen akik mindent meg akarnak tenni hogy az embert korlatozzák a jogaiban. A politikai elit nem akarja hogy a közember jol érezze magát.
Valamit tenni kell a vényköteles gyogyszerek ellen is. Pl az esemény utani tabbletta vény nelkül hozzaferhető legyen.
Az elitek elveszik a kisembertől a jogot a boldogsaghoz és az elet elvezetehez. Mert a boldogsag is kaszthoz kötött. Én nem akarok élni egy ilyen vilagban. Az eutanáziahoz valo jogot is meg kene adni. A cannabis a gyogyaszatban is hasznos lenne. A gyogyszeripar nem akarja a legalizalasat.
Az ember rabszolga amig nem férf hozzá a tudatmodositokhoz. Én nagyon szeretnem kiprobalni es lehetőleg törvenyes uton amihez szeretnek lepeseket tenni.
Minden embernek joga van a boldogsaghoz! Minden ember azt juttat a saját tulajdon szervezetébe amit akar.
Ne az allam rendelkezzen a saját testem felett.
Volna igény ilyen tüntetesre?
Szerintem az aki nem akarja legalizalni az náci mert a nácik tiltották
Meg rasszista is
Nem azért hanyagolja:)
Törölték úgyhogy ő se tud írni, és te se tudsz írni neki.
Gondolom olvassa de reakciót ne várj.
Érdejes hogy ezen az oldalon az etelek kategóriában külön kategóriája van az alkoholoknak...
Pedig az is tud olyan rosszqt okozni mint a fű, családokqt tönkretenni, közűti balesetet, máj probkémákat
Erdekes ez a kettősmérce
Szerintem amugy igaza van a kiscsajnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!