Miért bűn a holoauszt-tagadás?
Figyelt kérdés
Illetve nem csak a tagadás, szimplán csak a megkérdőjelezése, hogy biztosan minden úgy történt,? Ez miért bűn?2022. dec. 10. 20:32
1/10 anonim válasza:
Gondol már végig azt a kérdést, hogy demokrácia! Egy demokráciában lehet e bűn valaminek a tagadása vagy állítása? Jó reggelt!
2/10 anonim válasza:
A megkérdőjelezése, hogy pontosan hogyan történt az nem bűn, van is olyan végzettség, hogy Holokauszt-szakértő, akik pont a történelmi részleteit kutatják.
A tagadás azért bűncselekmény, mert elegendő bizonyíték van arra, hogy megtörtént, így aki tagadja az azért teszi, hogy diszkriminálja a zsidókat.
3/10 anonim válasza:
#1 A demokrácia nem azt jelenti, hogy azt mondasz amit akarsz, hanem hogy mindent mondhatsz, amivel nem ártasz másnak. A holokausztot tagadni meg kvázi egyszerre kegyeletsértés és történelemtagadás.
4/10 anonim válasza:
Egyébként irónikus, hogy pont a neo-nácik szokták tagadni. Nekik nem pont büszkének kellene lenniük arra, hogy Hitler bácsinak milyen sok büdös zsidót sikerült kinyírnia, kár hogy nem sikerült kétszer ennyit?
5/10 anonim válasza:
Tagadni bármit lehet, csak ne hangoztasd. Én trianont tagadom szerintem R-day soha nem volt magyar, a magyarok azért vannak kint mert odaköltöztek mert jobb volt kint az élet a kommenizmusban.,
6/10 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Mert azzal azt állitod hogy a gonosz zsidó háttérhatalom hamisitotta meg a történelmet.
7/10 Isti22 válasza:
Ezt is megkérdezitek évente többször újra és újra, én meg mindig leírom, amit fél perc guglizás után bárki elolvashatna: kegyeletsértő, azért.
8/10 anonim válasza:
Igazából én butaságnak tartottam a holokauszttagadást, de sokat olvastam a témában és alaposan elgondolkodtam dolgokon. Nem tagadom, de érdemes lenne jobban vizsgálni. Viszont ezt is ellehetetlenítették, mert ha bármit szólsz, arra ráhúzhatják, hogy relativizálsz, és az már bűncselekmény, tehát az a cél, hogy félj bármit mondani. Demokráciában is megpróbálnak elnyomni, amennyire csak tudnak, és ma ennek a liberálisok a mesterei.
9/10 MDaniel98 válasza:
A kommunista bűnök tagadása is bűncselekmény nem csak zsidók irtásának tagadása.
10/10 anonim válasza:
#9: De csak a Fidesz miatt, ha a baloldalon múlt volna, akkor csak a holokauszttagadás lenne bűn. Minden országban így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!