A rengeteg orosz ukrán kevert házasságban élő ember hogy dolgoza fel a háborút?
Úgy tudom rengeteg a vegyes házasság mert szinte egy nép.
De most mégis lassan kiirtos háborút vívnak.
Családokon belül is gondolom feszültséget kelt főleg ha egyik fél orosz a másik ukrán parti .
Szándékosan senki nem bombaz óvodát ez az ukrán hazugság amivel a nyugati közvélemény befolyásolják.
És ezt a fegyverekkert és a pénzért csináljak.
Nem az mondom hogy nem történhetett ilyen de földi celpontokat senki nem bombázott sz 300 legvedelmi rakétákkal mégis tucatnyi talalat volt lakott területen.
Vajon miért???
Mert ukrán legvedelem igen gyakran hibázik és akor ukrán civilek halnak meg
A lengyel rakéta esetén is azért tagadott fanatikusan mindent zelenszky .
Mert ukrán propaganda azt mondja hogy sz 300 legvedelmi rakétával lehet támadni is .ami hazugság mert nem arra való. Elméletben talán lehetne de ilyen a vilagon nincs .
Csak ők lennék mellé
12# elkerülheto lett volna ez a háború.
Jankovics meg 2014 ben eurazsiai unióba akarta vinni Ukrajnát a Nyugat és Ukrajna többsége még ezt nem akarta onnantól folyamatosan eszkalalodik ez a konfliktus .
A békés tunetesektol eljutottunk a stratégiai bombazasokig már csak a tomegpusztito fegyverek szintjét nem éri el a konfliktus .
Janokovics tett tönkre mindent semleges állásponton kellet volna maradni ameg nem volt meg a többségi támogatás.
A felkelést meg vagy békésen hagyni kellet volna vagy rendesen leverni mint lukhasenka.
Nem úgy hogy megolok pár száz embert aztán elfutok .
A krimet azért tudta békésen megszerezni az orosz mert akor meg nem konszolidalodott az uj hatalom .
2015 után is orosz ellenes volt Ukrajna de most szerintem örök ellenséget talált magának az orosz .
Sok történelmi elemzés és könyv fog irodni erről a háborúról és konfliktusrol .
Szerintem békét nem lehet már kötni túl nagy az ideológiai szakadék. De katonailag szintúgy megoldhatatlan .
Ezt a konfliktust ez a 2 ország nem tudja lezárni esetleg kérdés az a külföld segítségével lehet e békét kötni vagy katonailag győzni.
14# azért ez bonyolultabb dolog évezredek óta mennek területekert és országok tronjaert haboruk .
Több száz háború volt ugyan ilyen okok miatt .
Ha két nézőpont olyannyira különböző hogy a diplomácia nem segít marad az erőszak.
Én életemben is volt példa rá.
en nemzeti radikális gondolkodású vagyok volt párom a gyerekem anyja meg full liberális felfogású.
Én full férfiak irányította világban hiszek amilyen régen is volt . ő meg a nők full egyenlőségeben hissz meg stb
Elkerülhetetlen volt köztünk a veszekedés majd több is .enis azt hittem erőszak a megoldás de atol csak jobban ellenalt .személyiségét nem tudtam atformalni .
Ha nem a te családod akor azt mondod járulékos veszteség és kész.
Figyi vagyunk 8 milliardan a bolygón
Most ha abból meghal 2 milliárd akor se változna semmi
Az emberi élet igazából nem értek csak annak akinek fontos vagy .
A szír konfliktusban jobban szenvedtek a civilek ott tényleg nemvolt kaja és a nőket megeroszakoltak
Persze Ukrajnában is a csecsenek de Szíriában adta vette az embert az isis .
Orosz sztyepe népe méh mindig humanistabb mint az arabok.
És mégis 8 évig Szíria senkit se zavart .azt csinaltak amit akartak
18#A kínai médiában is állítólag tilos kritizálni a különleges műveletet szóval ja ez igaz
Vannak problémák és szerintem a jelenlegi ensz nem lesz képes kezelni a világ problémáit
Gyakorlatilag a vető jogos tagok bármit tehetnek .
Vagy a tobbi atomfegyveres országok mert őket senki nem támadja meg úgy hogy megdöntse a kormányát.
Ott van a klimavaltozas a tulnepesedes .az új globális járványok egyre többet utazunk egyre több az ember .
És a háborúk.
Sok dolog rosszul működik tudatosan kellene az egész bolygóra egy politika de ez lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!