Hogy lehet valaki Pesti Srácok néven oroszpárti?
Igaz, ha a bíróságra kerülök, mert elkövettem valamit és ártatlannak vallom magam, akkor majd én is azt fogom kérdezni, hogy "hogy lehetek bűnös, amikor ártatlannak vallottam magam"?
Az oroszpártiság nem jobboldali, ahogy a fidesz sem jobboldali. A fidesz és a csicska médiája harmadikutas fasiszták. Ezt a fasizmust viszi Oroszország, de más országokban is próbálják ezt tolni, lsd. Salvini, Le Pen, Trump, német AfD stb-stb.
És azért segítik egymást, mert ugyanazt akarják, hatalomba kerülni és lopni, miközben a polgárokat kitalált fenyegetésekkel ijesztgetik.
1: Putyin nyíltan kimondta, hogy hiba volt a SZU bukása, és azt az időt kívánja vissza
Amikor minket 40 évig elnyomtak, tönkrtettek.
"Hiába rohant le minket Ukrajnából a Vörös Hadsereg az ukrajnai Hruscsov paranácsra"
Hruscsov orosz volt, nézd meg az orosz wikipédiában. És a Vörös Hadsereg is alapvetően oroszokból állt, egyszerűen azért, mert a Szovjetunióban azokból volt a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!