Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szamomra meglepo, hogy...

Csak szamomra meglepo, hogy Magyarorszagon a tobbseg inkabb oroszparti a haboru tekinteteben?

Figyelt kérdés

Azt gondolna az ember, hogy evidens mindenki szamara az, hogy az ember elhatarolodik egy olyan orszagtol vagy vezetestol, amely lerohan egy szuveren orszagot majd tobb haborus bunt elkovet, megol artatlanokat es katonakat egyben.

En azt gondoltam, hogy eddig egyetertes van abban az emberek kozott, hogy nem letezik olyan ok, ami miatt ezt barki megengedhetne maganak. Viszont sajnos azt latom, hogy ebben tevedtem.

Ti hogy latjatok?

#Ukrajna #Kegyetlenseg
2022. jún. 9. 03:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Hogy nagyon naiv vagy. Több tucat fegyveres konfliktus volt már a második világháború óta, azokon is meglepődtél?
2022. jún. 9. 03:22
 2/24 Japán Gulyás ***** válasza:
26%
Szerintem a többég pártatlan, amiben benne van az is, hogy talán nem kéne sem az oroszellenes sem az ukránellenes uszításoknak felülni, mert mindkettő megéri a pénzét. A magyarokat jobban taszítja a propaganda, mint maga a háborús bűnök, így pl. az, hogy az ukrán elnök napi rendszereséggel beszól valakinek (még akkor is, ha az pl. a gyűlölt Orbán Viktor) abszolút kontraproduktív hatást vált ki.
2022. jún. 9. 03:33
 3/24 A kérdező kommentje:

1: Ezzel mire celzol? A regi bunok nem legalizaljak az aktualis bunoket. En nem a masodik vilaghaboru idejen eltem, hanem most. Regen is es most is megvetendoek szamomra ezek a gonosz tettek.

2: En sajnos nem igy latom. Szerintem minden ember kenyszert erez arra, hogy allast foglaljon ebben a kerdesben. Es ez a mentalitas sajnos mas teruleteken is uralkodik…Illetve ahogyan az elso valaszolonak is megfogalmaztam, en az aktualitasokrol beszelek. Egy bűn nem legalizal egy masikat. Attol fuggetlenul, hogy ezek a nepek megertek vagy megerik a penzuket, a jelenlegi aktualis helyzetben oroszpartinak lenni szamomra finoman fogalmazva is elgondolkodtato…

2022. jún. 9. 03:48
 4/24 anonim ***** válasza:
28%

Az emberek többsége úgy tűnik, tudja, hogy nem jó kicseszni azzal, akitől a fűtése és mindene van. És az emberek sejtik, hogy az ukránok tök primitívek, akik elnyomnak mindenkit, terrorizálnak, zaklatnak, gyilkolnak. Manapság nem ritka, hogy ha kedvük szottyan, lelőnek egy ukrán civilt. Az oroszokat is elnyomták, háborúztak vele a háború előtt, ez volt a támadás egyik oka. Ily módon nemhogy nem bűn a háború, hanem erkölcsi kérdés, csak nagyon szörnyű következményekkel jár. De persze erről is az ostoba ukránok tehetnek, ha feladnák, nem lőnék szét a fél országukat. De ők még szellemileg sincsenek a topon, ahogy a EU sem, aki még nagyobb, még hosszabb háborút akar. Miért? Hogy esetleg ukrajna győzzön? És akkor mi van? Megtarthatnak pár összerabolt területet, és még jobban szemétkedhetnek másokkal. A fél országot már lerombolva.

Egyszerűen nem értitek az ok-okozat fogalmát, és ilyen egyszerű fogalmakat. De hát aki szerint Ahmed és Mohamed merénylő német, attól nem vár el sokat az ember.

2022. jún. 9. 04:22
 5/24 anonim ***** válasza:
17%
Továbbá Ukrajnában történelmileg van joga Oroszországnak, mivel a kijevi Rusz pont ott jött létre... Egy minimális tudással bíró ember ezt tudja, és levonja a logikus következtetést.
2022. jún. 9. 04:24
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mégis mire alapozod?
2022. jún. 9. 04:28
 7/24 anonim ***** válasza:
17%

"Azt gondolna az ember, hogy evidens mindenki szamara az, hogy az ember elhatarolodik egy olyan orszagtol vagy vezetestol, amely lerohan egy szuveren orszagot majd tobb haborus bunt elkovet, megol artatlanokat es katonakat egyben."

Teljesen egyetértek, pont ezért határolódok el a nyugattól ami a legtöbb szuverén országot rohanta le az elmúlt 30 évben.

2022. jún. 9. 05:28
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
De miért lepődtél meg, mikor már egy évtizede megy az állami és Fideszes médiából az orosz propaganda?
2022. jún. 9. 06:08
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

Én csak a fideszeseken lepődök meg. Régen olyan sok fantáziát láttam orbánban. Egy igazi a nemzet érdekeit figyelembe tartó vezetőnek gondoltam. De Orbán nem először köpött bele az igazi jobboldal szemébe.

Elkezdi nyalni Putyin seggét. Meggyengíti a lengyelek el és a V4 szövetség el való jó viszonyt.

Gyengíti a magyarok helyzetét Európán belül.

Egy igazi jobboldali kormány most hangosan szapulná Moszkvát nem a kibaxott pénzt nézné. Akár fegyverrel támogatná a háborút Moszkva ellen mert minden ami azt gyengíti az csak jó lehet. Más nem a sötét múlt miatt.

Nem értem Lengyelországi és többi Kelet-európai jobboldal tisztán látja ezt, itt meg megy a buta agymosás a Fidesz kapcsolatai miatt.

2022. jún. 9. 06:58
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Sosem lehet elégszer szemen köpni 56 szellemét.
2022. jún. 9. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!