Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szamomra meglepo, hogy...

Csak szamomra meglepo, hogy Magyarorszagon a tobbseg inkabb oroszparti a haboru tekinteteben?

Figyelt kérdés

Azt gondolna az ember, hogy evidens mindenki szamara az, hogy az ember elhatarolodik egy olyan orszagtol vagy vezetestol, amely lerohan egy szuveren orszagot majd tobb haborus bunt elkovet, megol artatlanokat es katonakat egyben.

En azt gondoltam, hogy eddig egyetertes van abban az emberek kozott, hogy nem letezik olyan ok, ami miatt ezt barki megengedhetne maganak. Viszont sajnos azt latom, hogy ebben tevedtem.

Ti hogy latjatok?

#Ukrajna #Kegyetlenseg
2022. jún. 9. 03:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
Az elmúlt 12 Brüsszelezés nyugatellenessé nevelte a lakosságot. De a legrosszabb nem ez, hanem hogy a humanizmusát is tönkretette.
2022. jún. 9. 18:30
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Az se jobb mikor valaki csak azért így ukrajna ugy ukrajna mert a médiában ez megy, az értelmes ember megpróbál tájékozódni, és mérlegelni aztán dönt saját belátása szerint, hogy kinek ad igazat.
2022. jún. 10. 04:01
 23/24 anonim ***** válasza:
28%

Egyetértek veled kérdező, szerintem meg nagyon szomorú, hogy ennyire elültették már nagyon sokakban a gyűlölködést.

Meg hát Stockholm szindróma, előbb utóbb hogy túléljünk és ne zakkanjunk meg, meg kell tanulni hinni abban, amit Királyunk mond.

2022. jún. 14. 23:23
 24/24 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..

Hát az odlalon azért nem így jön ki.

2022. jún. 14. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!