Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rengeteg orosz ukrán kevert...

A rengeteg orosz ukrán kevert házasságban élő ember hogy dolgoza fel a háborút?

Figyelt kérdés

Úgy tudom rengeteg a vegyes házasság mert szinte egy nép.

De most mégis lassan kiirtos háborút vívnak.

Családokon belül is gondolom feszültséget kelt főleg ha egyik fél orosz a másik ukrán parti .

2022. dec. 10. 19:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Nincs köze a nemzetiséghez,hogy milyen párti.Valószínűleg kevés ilyen házasság is van.
2022. dec. 10. 19:48
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Miért keltene feszültséget? Ha csak nem a frontvonalon vannak, akkor szerintem le se tolják a háborút.
2022. dec. 10. 19:48
 3/22 anonim ***** válasza:
56%
2:Azért szerintem ez nem igaz.Legalábbis ez a háború morális,erköklcsi kérdés is
2022. dec. 10. 19:55
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Kevered a dolgokat, rengeteg oroszul beszélő ukrán van, de ők nem oroszok hanem ukránok. Oroszok nagy arányban a Krímben vannak csak.
2022. dec. 10. 20:04
 5/22 MDaniel98 ***** válasza:
80%
Ha a politikai véleményük egyezik, akkor szerintem viszonylag könnyen.
2022. dec. 11. 14:39
 6/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sok kevert család van Ukrajnában, sőt nagyon sok ukrán él Oroszországban is. Konkrétan tudok olyan családról ami félig ukrán, félig pedig orosz és Moszkvában élnek. És igen vannak ebből viták családon belül, de leginkább értetlenül áll előtte mindkét nemzetiség. Ezt a háborút minden normális ember elítéli legyen az ukrán vagy orosz. Csak az iq 0 primitív társadalmi rétegeket lehet behülyíteni propaganda módszerekkel, mivel Oroszországban is ez a réteg a legnépesebb ezért van nagy sikere Putyinnak, és ezért sikeres nálunk Vitya.
2023. jan. 1. 03:54
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem az IQ nula a Putyin vagy az Orban szavazoknak csak nagyobb állami szerepet szeretnének mert full piaci verseny lenne szociális háló nélkül lakosság 1/3 éhen halna de mivel ehhen halni senki se akar nyilván abból rablás fosztogatas és eroszak lenne .

Amúgy a liberális meinstreem média kezdte ezt az újkorszaki propagandát.

Nézd meg miket ír a cnn BBC folyamatos orosz kritika semmi pozitívumot nem ír soha Oroszországrol csak a folyamatos kritika .

Orosz győzelmek lebecsmerlese ukrán győzelmek felnagyitasa

Hatalmas baj van a mai médiával a tulajdonos politikai eszméit népszerűsíti mindegyik nincs objektívitas

2023. jan. 1. 11:49
 8/22 anonim ***** válasza:
7:Majd,ha a te gyerekedet ölik meg háborúban,utána pofázz!
2023. jan. 1. 11:51
 9/22 A kérdező kommentje:

Sajnálatos főleg a civileket ért veszteségek de lakohazakat nem bombázzák .

Oké néha téved 1 2 rakéta vagy ukrán legvedelmi rakéták is szintúgy eltévednek

Sajnos a Majdan téri felkelésnek ara van.el lehet szakadni az oroszoktol de ezért arat kell fizetni a krim és donbasz formájában.

Ez olyan mint egy rosszul sikerült valás Ukrajnát elcsabitotta az USA és most a régi ferjel megy a vita a közös tulajdonon .

2023. jan. 1. 11:58
 10/22 anonim ***** válasza:
9:Ne haragudj,de sehogy sem korrekt óvodákat bombázni.Mindegy,mi nem vagyunk ott,ezért nekem nem is dolgom megítèlni
2023. jan. 1. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!