Szerintetek orosz rakéta talált be? Mire lehet számítani?
Ne ijedezz, az atomhábi jó buli.
Ha nagy mázlid és túléled, akkor a tied az egész maradék világ, ha nem, akkor meg úgyis egy szemvillanás alatt hamuvá égsz, nem fog fájni, fel se fogod, hogy meghaltál.
Szerintem orosz, de a szándekosság megkérdőjelezhető. Elég pontatlanok az orosz fegyverek mostanában, a innen-onnan összeszedett katonák se a biztos, hogy 100% jol tudják kezelni.
Van olyan hír, hogy az ukrán légvedelem lőtte ki és csak a maradék zuhant oda.
Szerintem a Nato is annyiban marad, hogy véletlen volt. Történt ilyen máskor is, de az, hogy civil aldozatokkal járt az elég nyomasztó. Szerintem nem lesz semmilyen nagy lépés a közeljövőben
Van róla fotó, az alapján S300 légvédelmi rakéta maradványai.
Úgyhogy nem lesz gond, mert bár orosz tervezésű fegyver, de olyat nem lőhettek, mert nem arra valós.
Lottek mar foldi celpontot az oroszok is s300-al, pedig nem arra valo.
De ettol fuggetlenul az hogy van egy kep nem jelenti, hogy a becsapodott raketa maradvanyai is lennenek. Szandekossagrol azinte biztos, hogy nincs szo, inkabb az ukran legvedelem altal eltalalt orosz raketa csapodhatott be. De megint az ok-okozat. Ha nem lovoldoznenek nato hatar mellett raketakat, nem lenne ez.
Én is ettől tartok.
Illetve persze, biztosra veszik, hogy véletlen rendben.
De mi lesz, ha lenne még egy ilyen véletlen?
Tényleg ok-okozatról van itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!