Meddig fog még fajulni a benzinhiány? S miért szarik rá mindenki?
Szerinted a Shell Hollandiából, vagy Angliából kapja itthon az üzemanyagot.
Nahát fideszesek, mi is volt a kampányszöveg?
Ha az összefogás lesz, nem lesz benzin?
Aztán meg Matolcsy is vallott, hogy 12 éven át mindent elcsesztek?
Remélem, hogy most már rájöttetek, hogy hülyére vagytok véve, de nagyon!
De legalább közben jót bu-zizhattatok, amig kilopták a seggetek alól az országot, és a saját pénzetek se ér szart se!
11:
Az OMV korábban importált, most hülye lenne. Korábban a Mol is volt hogy vásárolt más finomítóból.
Emellett az ársapka miatt jelentősen növekedett a fogyasztás az elmúlt 1 évben.
A helyzet az, hogy a kommunizmus nem működik, de nem látom, hogy képes lenne ezt felfogni a magyarok többsége.
A dec. 5-én életbe lépett szankciók miatt orosz kőolaj származékot nem importálhatunk. Tehát leállt a szlovák import.
#18 Én nem vagyok fideszes és autóm sincs, ezért engem és a hozzám hasonlókat még inkább igazságtalan helyzetbe hozott az ársapkás üzemanyag, hiszen mindenki adójából van ez finanszírozva.
Viszont nem kell úgy tenned, mintha a nem fideszesek nem tankoltak volna az ársapkás üzemanyagból, meg nem is kell úgy tenned, mintha csak a fideszesek sivalkodnának az ársapka eltörlése miatt.
Még szép, hogy tankoltak, de nem ők a felelősek, hanem azok, a kormány, ill. az, akik erre a kormányra szavaztak.
Még szép, hogy tankol az ársapkás benzinből az ellenzéki is, ha már az ő adójából is megy...
Ezer ellenérv lett volna arra, hogy ne legyen benzin árstop, röviden fogalmazva:
Klíma válság
energia válság
gazdasági válság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!