Meddig fog még fajulni a benzinhiány? S miért szarik rá mindenki?
Figyelt kérdés
Nyugati országokban ilyenekbe már belebuknának kormányok.2022. dec. 6. 14:16
2/27 anonim válasza:
Én már tömegközlekedéssel járok.
3/27 anonim válasza:
Azért szarik rá mindenki, mert hiába mennél tüntetni, attól nem lenne több benzin. Én teletankoltam még múlt héten, hogy a karácsonyi családlátogatásra legyen elég, aztán leraktam a kocsit és a kút felé se nézek.
4/27 anonim válasza:
Mivel a mostani vásárlások egy része indokolatlan pánikvásárlás, és mert kijavították a battai finomítót, a helyzet javulása várható, ahogy lecsihad a hiszti. Ha meg eltörlik az ársapkát, beindulhat az import is.
5/27 anonim válasza:
A taxisok vajon honnan kapják a benyát? Nem csodálkoznék rajta ha a csúti nekik valami külön kutakon adna soron kívül.
6/27 anonim válasza:
Jó kérdés. Debrecenben már ki van írva sok helyen, hogy max. 10(!!) litert lehet tankolni, ha van egyáltalán mit.
7/27 anonim válasza:
Nyugati városokban van benya.
Nem érint.
8/27 anonim válasza:
Érdekes, erdélyi és szlovén MOL kutakon szintén nincs hiány. Hogyan lehet ez?
9/27 anonim válasza:
A MOL szándékosan nem ad nekünk az ársapka miatt. Pedig ársapkával is rekord bevétele van tehát egyértelműen még az ársapkás benzinnel is át vagyunk verve. Ugyanúgy nyerészkedik mint anno a 500ft-os maszkot árulók.
10/27 anonim válasza:
#9 Itt nem csak a MOL-ról van szó, az import mindaddig nem jön amíg hatósági ár van, a MOL finomító meg karbantartás miatt leállt. Azt sem 5 perc újraindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!