Általában a cigányoknál mennyire gyakori a rasszizmus/magyargyűlölet?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 13:16
1/38 anonim válasza:
A rasszizmus nem. Viszont sokszor kihasználják, ha bármire nemet mondasz nekik egyből arra fogják hogy biztos mert rasszista vagy.
3/38 A kérdező kommentje:
Az első válaszolót miért pontoztátok le? én is gyakran találkoztam ezzel amit írt hogy előveszik a rasszista kártyát annak ellenére hogy bennem is van cigány vér és igen is szeretem az összes olyan cigányt aki megérdemli
2022. dec. 5. 13:45
4/38 anonim válasza:
Az hogy magyargyűlölet mennyire lenne nemtudom, néha néha hallottam magyarozni őket, de ez nem feltétlenül csak negatív hangvételű lehet, az jellemzőbb, hogy sokan közülük elég erőszakosak és agresszívek, ez főleg az erőszakos vagy nem megfelelő neveltetésből ered, ezt inkább tapasztaltam náluk. Egyébként szerintem elég sok magyar emberben van roma vér, szerintem valamennyi bennem is, zsidóról arról biztosan tudok, a normális kulturált romákkal nekem sincs bajom, sőt volt hogy tök jól elbeszélgettem velük.
5/38 anonim válasza:
Legalább annyit "magyaroznak" a cigányok, mint amennyit cigányoznak a magyarok. :)
Kvittek...
6/38 anonim válasza:
Első amúgy jól mondja. Ki ne hallotta volna már a "csak azé me cigány vagyok" szlogent, mikor valami nem tetszett nekik.
7/38 anonim válasza:
6: na ja...
Mikor pl. tettenérik bolti lopáson, kijön a rendőr, és ezt óbégatja neki kifogásként... :))))
8/38 anonim válasza:
Nekem van egy félig vietnámi származású haverom, nekem azt mondta hogy középiskolás korában a rasszista beszólogatások 90%-ban a cigányoktól kapta.
9/38 anonim válasza:
A cigányok az emberiség szégyene. Gyűlölnek és meglopnak mindenkit, mert máshoz nem értenek.
10/38 anonim válasza:
3-as: azt honnan lehet látni így a válaszokból,hogy kit pontoztak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!