Most jött egy. (többi lent) és nem tom ez mi?
Figyelt kérdés
Most jött egy cigány gyerek a sulinkba ez a legelső cigány az iskolánkban asszem és 5.-se én 7. és azért csapták kia másik sulibol mert ugy össze vert egy gyereket(gondolom valami dedosat) hogy eltört az álkapcsa és ma beszologatot ez nem is zavart de valahol legbelül akkora gyülölet volt iránta(hozzzá tenném nem vagyok rasszista) hogy legszivesebben be verném a képét akkor ez nos rasszizmus vagy nem mert én ugy gondolkodok hogy minden ember egyenlő vagy ugy is lehet egy ember raszista hogy nem tud róla?2010. szept. 30. 06:42
11/12 anonim válasza:
Nem vagy rasszista, és rasszista vagy. Tehát egy normális ember vagy, normális előítéletekkel, és rossz helyesírással.
12/12 A kérdező kommentje:
Ez a válasz a kérdésemre:"Nem vagy rasszista, és rasszista vagy. Tehát egy normális ember vagy, normális előítéletekkel, és rossz helyesírással."
Köszönöm a válaszokat.Ja és nem azért nyitottam ezt a témát hogy helyes írási tanácsokat adjatok.Tény,hogy nem vagyok helyes író bajnok minden embernek van valami hibája.
2010. szept. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!