Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most jött egy. (többi lent)...

Most jött egy. (többi lent) és nem tom ez mi?

Figyelt kérdés
Most jött egy cigány gyerek a sulinkba ez a legelső cigány az iskolánkban asszem és 5.-se én 7. és azért csapták kia másik sulibol mert ugy össze vert egy gyereket(gondolom valami dedosat) hogy eltört az álkapcsa és ma beszologatot ez nem is zavart de valahol legbelül akkora gyülölet volt iránta(hozzzá tenném nem vagyok rasszista) hogy legszivesebben be verném a képét akkor ez nos rasszizmus vagy nem mert én ugy gondolkodok hogy minden ember egyenlő vagy ugy is lehet egy ember raszista hogy nem tud róla?
2010. szept. 30. 06:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Most jött egy cigány gyerek a sulinkba ez a legelső cigány az iskolánkban AZT HISZEM és 5.-se én 7. és azért csapták KI A másik SULIBÓL mert ÚGY össze vert egy gyereket(gondolom valami DEDÓST) hogy eltört az ÁLLKAPCSA és ma BESZÓLOGATOTT ez nem is zavart de valahol legbelül akkora GYŰLÖLET volt iránta(HOZZÁ tenném nem vagyok rasszista) hogy LEGSZÍVESEBBEN be verném a képét akkor ez nos rasszizmus vagy nem mert én ÚGY gondolkodok hogy minden ember egyenlő vagy ÚGY is lehet egy ember RASSZISTA hogy nem tud róla?
2010. szept. 30. 06:57
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Ja, és valahol tehetnél néhány vesszőt és pontot mondatvégnek.
2010. szept. 30. 06:58
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
mielőtt írsz valamit, tanulj meg központozni...
2010. szept. 30. 06:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem helyes írási tanácsokat kérdtem.
2010. szept. 30. 07:02
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
helyesírási
2010. szept. 30. 07:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Rasszista vagy és örülj neki. Ellenkező esetben áldozat lennél.
2010. szept. 30. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
most komolyan egy általános iskolás gyereket b*szogattok amiért nem tud tökéletesen gépelni?
2010. szept. 30. 08:08
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Most komolyan, egy általános iskolás gyereknek ilyen rasszistának kell lennie???
2010. szept. 30. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
És igen egy hetedikes gyerek tudjon kiírni, úgy egy kérdést, hogy használja a vesszőket és a mondatvégi pontokat! Ha még a helyesírási hibáktól el is tekintünk, mert oké nem mindenki tud helyesen írni.
2010. szept. 30. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

"most komolyan egy általános iskolás gyereket b*szogattok amiért nem tud tökéletesen gépelni?"

Szerinted ki b*szogassunk? Én már ötödikben is tudtam írni.

2010. szept. 30. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!