Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol itt az igazság? Jó ez így?

Hol itt az igazság? Jó ez így?

Figyelt kérdés
Iskolában 10éves kis cigány tartja rettegésben a nagyobbakat,mert azt mondja a tanár:"ha valaki egy ujjal is hozzáér ...hoz,fegyelmi bizottság elé állítom!".Persze az nem baj,ha a cigány leköpi,vagy rágalmazza a magyart,meg ha zsebkéssel megy iskolába,csak az ha a magyar gyerek elveri?!Hol itt az egyenlőség???Sajnálom a mai gyerekeket!
2010. szept. 29. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem kamu!A tanár fehérbőrű,de annyit még hallottam róla,hogy volt egy gyerek..."

Szóval te már legalább a harmadik személy vagy a történet mesélésében (akivel megtörtént-aki látta/elmesélték neki és aztán elmesélte neked-te, aki itt meséled). Elég sok balf*sz pedagógussal hozott már össze a balsors, de ez szerintem mégis valószínűtlen.

2010. szept. 29. 17:36
 12/12 A kérdező kommentje:

majd megpróbálom 1.kézből kideríteni,sőt ha jól emlékszem,még hangfelvétel is van róla!

De a szomszéd gyerek is kapott valamit,mert "lecigányozta" egy roma származású társát,talán egy 1-est,de nem tudom,majd megkérdezem holnap!És majdnem 100km van a két történet között!

2010. szept. 29. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!