Hol itt az igazság? Jó ez így?
Figyelt kérdés
Iskolában 10éves kis cigány tartja rettegésben a nagyobbakat,mert azt mondja a tanár:"ha valaki egy ujjal is hozzáér ...hoz,fegyelmi bizottság elé állítom!".Persze az nem baj,ha a cigány leköpi,vagy rágalmazza a magyart,meg ha zsebkéssel megy iskolába,csak az ha a magyar gyerek elveri?!Hol itt az egyenlőség???Sajnálom a mai gyerekeket!2010. szept. 29. 15:43
2/12 anonim válasza:
Úgy értem, nincs az a tanár aki ilyet mondana.
3/12 anonim válasza:
B...szátok bele a tanárba a cigánygyerek zsebkését.
4/12 anonim válasza:
ha nem cigány a tanár akkor nem mond ilyet
5/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu!A tanár fehérbőrű,de annyit még hallottam róla,hogy volt egy gyerek,aki behúzott egy cigánynak,mert a cigány leköpte meg hasbarúgta és osztályfőnökit kapott!
Ezeket két gyerektől tudom,aki biztos hogy nem hazudnak!
2010. szept. 29. 16:10
6/12 anonim válasza:
Minden bizonyára rasszista lehetsz, fogadjunk jobbikos is vagy és ide jöttél provokálni te náci!
7/12 anonim válasza:
az utolsó, egy marha vagy,ha olyan környéken élsz hogy nem történnek ilyenek mondj imát,
8/12 anonim válasza:
Walter Sobchak
Miért ne mondana ilyet egy tanár? Ha egy osztályba jönne 1 cigány gyerek,akkor mondhatja ezt hogy ne legyenek rasszisták vele szemben. Persze ez rosszul jött ki.
9/12 anonim válasza:
"integrálni" szeretné a lehetetlent szegény tanár:SS
10/12 A kérdező kommentje:
16:39
Te meg bizonyára a cigánytelep szívében élsz!
Mert nekem a szomszéba vannak.
Nagyon elegem van már belőle, hogy ijen tefajtáid nem jönnek rá,hogy mi van!
Az értelmi szintedhez meg csak gratulálni tudok!
Áprilisban nem voltam szavazni,önkorm-in FÜGGETLENre szavazok!
2010. szept. 29. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!