Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz hogy lesz...

Mit szóltok ahhoz hogy lesz "agglegény adó"?

Figyelt kérdés
Basszus még ennyi marhaságot kitalálni!Amelyik 18.életévét betöltött fiúnak nem lesz házassága csajjal,annak agglegény adót kell majd fizetni.Állítólag jövőre már törvényben lesz.Hova kerültem én..........
2010. szept. 29. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam ilyenről.Miért kell ilyen hülyeséget terjeszteni??
2010. szept. 29. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
És a melegekkel mi lesz??
2010. szept. 29. 15:24
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem valós hír,Boros Péter vetette fel egyedül ,de a Fidesz nem támogatja.

Boros meg már egy kicsit szenilis.

2010. szept. 29. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Hö?! Szerintem így is túlnépesedett a Föld... a magyar-ság pedig csak értékrend, kultúra és nyelv kérdése.
2010. szept. 29. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Támogatom. Manapság már csak baxni divat, aztán a kölök meg csonka családban nő fel.
2010. szept. 30. 10:27
 16/19 anonim válasza:
Aggleányadó is lesz?
2011. okt. 19. 22:09
 17/19 anonim válasza:

Én már alig várom, hogy bevezessék az agglegényadót. Nem csak azért, mert szeretném minél hamarabb férjhez adni a lányom, hanem azért is hogy legyen unokám. Szóval egy olyan családot szeretnék, amely majd gondoskodik rólam, amikor már nagyon öreg leszek.

Szerintem azt senki ne várja, hogy az agglegények majd önként és dalolva igyekszenek minél hamarabb megnősülni. Már sok ilyennel beszéltem. A válaszuk lényegében mindig ugyanaz volt. Minek nősüljenek meg, ha mindenféle kötelezettség nélkül is lefekhetnek a nőkkel. Olyankor pedig csak arra kell ügyelniük, hogy kefélés közben nehogy kiszakadjon a kotonjuk...............

Vajon miért halogatják a törvényhozók az agglegényadó bevezetését? Hiszen most már még a levegővételért is fizetni kell. Lásd pl a hőszigetelés címén légmentesített házakat. A kisebb szobákban gyorsan elfogy az oxigén, s akkor még éjszaka is szellőztetni kell.

Talán csak nem azért nem akarják az agglegényadót újra bevezetni, mert az országgyűlési képviselők túlnyomó többsége férfi?

2016. jún. 13. 13:44
 18/19 anonim válasza:
Igaz az, hogy évente több százezer terhes anyán hajtanak végre abortuszt, vagyis magzatelhajtást? Állítólag egyre több az olyan nő is, aki be sem megy emiatt kórházba, hanem házhoz hívott és jól megfizetett nőgyógyásszal titokban végezteti el az abortuszt. És még ez a kormány nevezi magát kereszténynek és családszeretőnek, miközben becsukott szemmel nézi az efféle népirtást?
2016. jún. 16. 11:03
 19/19 anonim válasza:
Annak idején, még az előző rendszerben, én is fizettem agglegényadót és nem pusztultam bele. Az is segített abban, hogy könnyebben döntsek a házasságkötés kérdésében.
2016. jún. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!