A baloldaliak miért nem mondták a vakcina kapcsán is ugyanazt mint az abortusszal kapcsolatban, hogy az én testem azt csinálok vele,amit akarok?
Meg potenciálisan mindenki másé is, akivel csak kapcsolatba kerülsz.
22.
Akkor az influenzánál is az lett volna. Elért a tudatodig , hogy most nem a virusról vanszó?!
22.
Amúgy az abortusz sem a te tested mivel egy embert megölsz vele!
Másrészt veszélyes a magyarság fennmaradásának szempontjából, szintén minden magyar dolga lehet!
Akkor most mi van?
"Elért a tudatodig , hogy most nem a virusról vanszó?!"
Persze hogy nem, hanem a vírus elleni eddigi leghatékonyabb védekezésről, ami maximum részben egyéni döntés, másrészt már társadalmi érdek. Vagyis nem igaz rá hogy csak a te tested, vagyis azt csinálsz, amit akarsz.
Szerinted milyen jogon kötelező az a jó pár gyerekkori oltás? Pont úgy, hogy a társadalmi érdek messze felülírja a te személyes önrendelkezési jogodat a saját testedről.
25
Érdekes, hogy nem válaszolsz rendesen( mert tudod, hogy nekem van igazam) csak szemezgetsz!
És a fejed homokba raktad amikor le volt irva:
"„Az Európai Parlamentben tartott COVID-meghallgatáson a Pfizer egyik igazgatója éppen a bevezetéskor ismerte el nekem,
hogy a vakcinát soha nem tesztelték a vírus terjedésének megállítására."
27.
3. injekció után most lett komolyan covidos egy ismerősöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!