Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A baloldaliak miért nem...

A baloldaliak miért nem mondták a vakcina kapcsán is ugyanazt mint az abortusszal kapcsolatban, hogy az én testem azt csinálok vele,amit akarok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 19:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha terhes leszel az nem veszélyes más emberekre illetve nem is belégzéssel terjed.
2022. nov. 12. 19:22
 2/28 anonim ***** válasza:
2%
#3: Nem a terhessé veszélyes más emberre, hanem az abortusz...
2022. nov. 12. 19:25
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Értelmetlen a kérdésed, a két dolgot nem lehet összehasonlítani. Az abortusz nem betegség, nem is nagyon fertőz, az kellene még csak...
2022. nov. 12. 19:31
 4/28 anonim ***** válasza:
70%

#4 Nem alkottam véleményt az abortuszról hogy helyesnek tartom avagy sem.

A kérdés párhuzamot vont a vakcinák és az abortusz között ami szimplán hülyeség. A terhesség és annak megszakítása nincs hatással a társadalom többi tagjára, még egy betegségnek meg van ami emberek között terjed.

2022. nov. 12. 19:33
 5/28 anonim ***** válasza:
32%
#akarom mondani a terhesség nem betegség.
2022. nov. 12. 19:33
 6/28 anonim ***** válasza:
59%
Én baloldaliként is azt vallom, akár vakcina, akár abortusz, hogy az én testem az én döntésem. Ha valaki fél, akkor oltassa be magát, aki meg nem annak ne legyen kötelező. Mindenki élhesse a saját életét. Itt inkább a mi hazánknál figyelhető meg, hogy kikérik maguknak a vakcina kötelezővé tételét, de támogatják az abortusz szigorítását.
2022. nov. 12. 19:35
 7/28 anonim ***** válasza:
4%

2.

"Ha terhes leszel az nem veszélyes más emberekre"

Az nem de nem is arról van szó, hanem a gyerekgyilkosságról.

Egyrészt az anortusz gyilkosság. Egy embert tutira megöl.

Másrészt veszélyes a magyarság fennmaradásának szempontjából!

2022. nov. 12. 19:35
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
7: a terhesség rengeteg szövődménnyel is járhat, a test végleges változásáról nem is beszélve. Aki ezt rákényszeríti egy nőre, miközben bárkivel előfordulhat védekezés mellett is, az beteg.
2022. nov. 12. 19:36
 9/28 A kérdező kommentje:

10.

"terhesség rengeteg szövődménnyel is járhat"

Ahogy az oltás is.

2022. nov. 12. 19:38
 10/28 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes hogy mondták hogy az oltatlanoknak annyi, ahhoz képest ahogy telik az idő nagyon firdítva látszik.
2022. nov. 12. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!