A baloldaliak miért nem mondták a vakcina kapcsán is ugyanazt mint az abortusszal kapcsolatban, hogy az én testem azt csinálok vele,amit akarok?
Tudod a baloldaliaknak nem mindegyike olyan ostoba, mint azt gondolod.
DK párttag vagyok, oltatlan és oltás-ellenes.
És vagyunk még páran.
A DK-n belül ezzel semmi gond. Nyugodtan pofázhattam és posztolhattam oltás-ellenes dolgokat, senkit nem érdekel pártvonalon. Mindössze arra kellett ügyelnem, hogy ezt DK-sként viszont nem tehettem!
Elsősorban a 2.,5. - féle kobak mosottaknak:
Csak szólok, hogy ez már buktátok ugyanis mint kiderült az oltás nem védett egyáltalán a terjedéssel szemben, viszont elég sok a "nem kivánt esemény" meg akik meghaltak benne:
"„Az Európai Parlamentben tartott COVID-meghallgatáson a Pfizer egyik igazgatója éppen a bevezetéskor ismerte el nekem,
hogy a vakcinát soha nem tesztelték a vírus terjedésének megállítására."
Ford.:"A Covid vakcina elpusztítja a természetes immunitást, a NEJM tanulmánya azt mutatja"
5 vakcinalt indiai katona öt kilométer futás után meghal
5 "VACCINATED" SOILDER ALL "COINCIDENTLY" SUFFER HEART ATTACKS DIRECTLY AFTER 5KM RUN IN INDIA (AUG)
Érdekes, hogy akik sírtak a covid oltás miatt, hogy mikrochipet ültetnek vele beléjük, meg 3 fejük fog nőni, azokat a temérdek mennyiségű oltás, amit gyerekként kaptak meg, és valóban KÖTELEZŐ, nem zavarja? :D
Vajon szerintük ha be akarná bárki is chipelni őket, akkor nem lenne egyszerűbb már gyerekkorban elkezdeni? Vagy azoknak az oltásoknak tuti semmi szövődménye?
Azokkal szemben miért nem vergődtök?
Vagy akik szerint minden orvos, kutató, biológus, mit tudom én, azok mind kamuznak névvel, arccal?
Akkor gondolom semmilyen kórházi ellátást sem vesznek igénybe, mert tuti ki akarják nyírni majd valami kamu gyógyszerrel, nem? :D
#16-nak:
Akiknek nem tetszett az oltás, azok nem feltétlenül azzal a b'romsággal jöttek, hogy "microchip".
Én például közöltem hogy nem, és kész. Akinek nem tetszik, "nyazsgem".
Azt állítottam hogy a covid egyáltalán nem veszélyesebb mint egy átlagos influenza. Abba is ugyanúgy beledöglenek jó páran, csak azok nem kerülnek címlapra és a híradóba. Emlékszel még a híradásokban sugalltakra?
Minden kórház csúcsra járatva üzemelt covid-haldoklókkal még a folyósókon is, igaz?
Remélem utólag még te is röhögsz. Én már akkor röhögtem.
20.
Ne hablatyolj össze-vissza!
Szerintem az Én testem,ha a tied másé az a te bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!