Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A baloldal miért nem hiszi...

A baloldal miért nem hiszi el, hogy létezik háttérhatalom?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék, én sem hiszek olyan konteósoknak mint Alex Jones aki szerint "a zsidók" irányítják a világot, vagy mint David Icke aki szerint a gyíkemberek, és értem, hogy miért vagytok képtelenek komolyan venni az ilyeneket.

De abban mi olyan hihetetlen, hogy vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába, vagy hogy butítsák az embereket, azért, termelőkre és agyatlan fogyasztókra redukálják a társadalmat?

2022. nov. 10. 14:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

11-esnek igaza van, itt sokan még nem hallgatták meg Drábik János vonatkozó YouTube előadásait a Háttérhatalomról. Valószínűleg Fridi vendégeinek meséin nőttek fel.

De még valószínűbb, hogy sokat tudnak, csak rejtőzködőkként ők is a Háttérhatalom kóser szekértolói. Ezen a fórumon kb. 72% az arányuk, mert kiváló érdekérvényesítők.

2023. okt. 27. 14:37
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21, megkérdezhetem, hogy ez az elég konkrét szám honnan jött?
2023. okt. 27. 14:39
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

A 13-as nem véletlenül szerencsétlen szám.

Ne tévesszük össze a gazdagságot a világuralomra törekvéssel, a Világ eddigi életében soha nem létezett totális digitális diktatúra kiépítésére való vággyal, amit Rockefeller halála előtt az orvosának egy szóval írt le: Chipping.

TE is csak egy becsipelt kutya leszel, ha nem teszel ellene.

Persze, rossz esetben is csak egy ideig, a szingularitás mindent megváltoztat majd, mert a természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció, kutyussá téve a diktátort.

2023. okt. 27. 14:45
 24/30 anonim ***** válasza:
11%

#22: Te is láthatod, ha rákattintasz a bejegyzésemet minősítő értékre és a megjelenő körökben lévő számokra nézel. Most éppen két ilyen leszavazó kör látható, amelyben 79 és 77 értékek vannak, azaz az én bejegyzésemet leszavazók tetszési indexei ezen a portálon. Márpedig az ő minősítésük olyanoktól ered, akik kóser módon védik itt a portálon az érdekeiket és terjesztik a gyíkemberes nevetségessé tételt.

De úgy is ellenőrizheted, hogy felteszel egy megosztó kérdésben egy szavazást igen/nem lehetőségekkel és kis idő múlva látni fogod, milyen itt a portálon az arány. Azt már Rád bízom, hogy felismerd, mely válaszolócsoport milyen érdekhátterű.

Ja, arra ügyelj, hogy ne tűnjön ki, hogy ilyen tesztelés a kérdésed valódi célja, mert átlátnak Rajtad és manipulálják a szavazás eredményét...

2023. okt. 27. 14:57
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

24, aha, tehát te azt mondod, hogy a felhasnzálók értékelése úgy alakul, hogy (ideális esetben) 100 ember szavaz, mindegyik a maga módján 100ra vagy 0ra és ebből áll össze a végeredményük.

És akkor mi van, ha én egy 14 éve létező profillal vagyok, a százalékomat még az előző GYK rendszerben szedtem össze a Szexualitás, az Emberek és az Egyéb kategóriában?:D

2023. okt. 27. 15:11
 26/30 anonim ***** válasza:
12%

Négyféle ember van:

- a rejtőzködni akaró Háttérhatalom emberei, 30 krőzus család kb.

- a tudatlan, akit nem is érdekel a téma, "birkák" (milliárdok)

- a mindent tudó, aki úgy érzi másoknak is látnia kell a valóságot (pár százezer)

- a megtévesztett mindent tudó, aki úgy gondolja, hogy rejtegetnie kell a valóságot a saját érdekében, de nagyot fog koppanni (kb. 18 millió).

2023. okt. 27. 15:19
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Te is láthatod, ha rákattintasz a bejegyzésemet minősítő értékre és a megjelenő körökben lévő számokra nézel. "

Csak épp azok a számok nem olyasmit jelentenek, amiket belemagyarázol. Az a válaszodat értékelők válaszhasznossági százaléka. Se nem tetszési index, se nem érdekvédelmi arány. Én pl sokkal többet kommentelek a tudományok, az állatok, az egészség kategóriákban, emiatt az én válaszhasznossági százalékom nagy részét is az ezen kategóriákban írt válaszaimból ered.

2023. okt. 27. 15:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
26osban megin pár seggből előhúzött számot láthatunk...
2023. okt. 27. 15:39
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
A jobboldal miért kérdez mindig hülyeséget?
2023. okt. 29. 20:45
 30/30 anonim ***** válasza:
51%

Ez egy mese olyan felnőtteknek, akik nem akarnak felnőni, akik 50 évesen is hinni akarják, hogy minden rossz forrása egy láthatatlan erő.

Az elmélet rögtön megbukik, ha konkrétumok szintjére viszed a dolgot. Akkor jönnek azzal, hogy igen, mert de pont az mutatja a hatalmukat, hogy milyen jól tudják leplezni az összeesküvést.

2023. okt. 31. 04:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!