A baloldal miért nem hiszi el, hogy létezik háttérhatalom?
Félre értés ne essék, én sem hiszek olyan konteósoknak mint Alex Jones aki szerint "a zsidók" irányítják a világot, vagy mint David Icke aki szerint a gyíkemberek, és értem, hogy miért vagytok képtelenek komolyan venni az ilyeneket.
De abban mi olyan hihetetlen, hogy vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába, vagy hogy butítsák az embereket, azért, termelőkre és agyatlan fogyasztókra redukálják a társadalmat?
11-esnek igaza van, itt sokan még nem hallgatták meg Drábik János vonatkozó YouTube előadásait a Háttérhatalomról. Valószínűleg Fridi vendégeinek meséin nőttek fel.
De még valószínűbb, hogy sokat tudnak, csak rejtőzködőkként ők is a Háttérhatalom kóser szekértolói. Ezen a fórumon kb. 72% az arányuk, mert kiváló érdekérvényesítők.
A 13-as nem véletlenül szerencsétlen szám.
Ne tévesszük össze a gazdagságot a világuralomra törekvéssel, a Világ eddigi életében soha nem létezett totális digitális diktatúra kiépítésére való vággyal, amit Rockefeller halála előtt az orvosának egy szóval írt le: Chipping.
TE is csak egy becsipelt kutya leszel, ha nem teszel ellene.
Persze, rossz esetben is csak egy ideig, a szingularitás mindent megváltoztat majd, mert a természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció, kutyussá téve a diktátort.
#22: Te is láthatod, ha rákattintasz a bejegyzésemet minősítő értékre és a megjelenő körökben lévő számokra nézel. Most éppen két ilyen leszavazó kör látható, amelyben 79 és 77 értékek vannak, azaz az én bejegyzésemet leszavazók tetszési indexei ezen a portálon. Márpedig az ő minősítésük olyanoktól ered, akik kóser módon védik itt a portálon az érdekeiket és terjesztik a gyíkemberes nevetségessé tételt.
De úgy is ellenőrizheted, hogy felteszel egy megosztó kérdésben egy szavazást igen/nem lehetőségekkel és kis idő múlva látni fogod, milyen itt a portálon az arány. Azt már Rád bízom, hogy felismerd, mely válaszolócsoport milyen érdekhátterű.
Ja, arra ügyelj, hogy ne tűnjön ki, hogy ilyen tesztelés a kérdésed valódi célja, mert átlátnak Rajtad és manipulálják a szavazás eredményét...
24, aha, tehát te azt mondod, hogy a felhasnzálók értékelése úgy alakul, hogy (ideális esetben) 100 ember szavaz, mindegyik a maga módján 100ra vagy 0ra és ebből áll össze a végeredményük.
És akkor mi van, ha én egy 14 éve létező profillal vagyok, a százalékomat még az előző GYK rendszerben szedtem össze a Szexualitás, az Emberek és az Egyéb kategóriában?:D
Négyféle ember van:
- a rejtőzködni akaró Háttérhatalom emberei, 30 krőzus család kb.
- a tudatlan, akit nem is érdekel a téma, "birkák" (milliárdok)
- a mindent tudó, aki úgy érzi másoknak is látnia kell a valóságot (pár százezer)
- a megtévesztett mindent tudó, aki úgy gondolja, hogy rejtegetnie kell a valóságot a saját érdekében, de nagyot fog koppanni (kb. 18 millió).
"Te is láthatod, ha rákattintasz a bejegyzésemet minősítő értékre és a megjelenő körökben lévő számokra nézel. "
Csak épp azok a számok nem olyasmit jelentenek, amiket belemagyarázol. Az a válaszodat értékelők válaszhasznossági százaléka. Se nem tetszési index, se nem érdekvédelmi arány. Én pl sokkal többet kommentelek a tudományok, az állatok, az egészség kategóriákban, emiatt az én válaszhasznossági százalékom nagy részét is az ezen kategóriákban írt válaszaimból ered.
Ez egy mese olyan felnőtteknek, akik nem akarnak felnőni, akik 50 évesen is hinni akarják, hogy minden rossz forrása egy láthatatlan erő.
Az elmélet rögtön megbukik, ha konkrétumok szintjére viszed a dolgot. Akkor jönnek azzal, hogy igen, mert de pont az mutatja a hatalmukat, hogy milyen jól tudják leplezni az összeesküvést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!