A baloldal miért nem hiszi el, hogy létezik háttérhatalom?
Félre értés ne essék, én sem hiszek olyan konteósoknak mint Alex Jones aki szerint "a zsidók" irányítják a világot, vagy mint David Icke aki szerint a gyíkemberek, és értem, hogy miért vagytok képtelenek komolyan venni az ilyeneket.
De abban mi olyan hihetetlen, hogy vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába, vagy hogy butítsák az embereket, azért, termelőkre és agyatlan fogyasztókra redukálják a társadalmat?
"De abban mi olyan hihetetlen, hogy vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába, vagy hogy butítsák az embereket, azért, termelőkre és agyatlan fogyasztókra redukálják a társadalmat?"
Semmi, csak az nem háttérhatalom, ha mindenki igyekszik mindent a saját érdekei szerint manipulálni. A háttérhatalom már előfeltételezné hogy közös célokért együttműködő, a világot egységként irányító emberekről lenne szó, ilyesmi létezésére pedig semmi nem utal.
"De abban mi olyan hihetetlen, hogy vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába, vagy hogy butítsák az embereket, azért, termelőkre és agyatlan fogyasztókra redukálják a társadalmat?"
Ebben semmi hihetetlen nincs. De ezt miér tkéne háttérhatalomnak hívni, ha mindneki látja és tud róluk? Ez nem háttérhatalom, hanem a tőkések érdekérvényesítése.
"vannak olyan milliárdosok, akik a vagyonukat felhasználják arra, hogy beavatkozzanak a politikába"
Biztos Orbán valamelyik haverjára gondolsz, ugye?
Leszarom a háttérhatalmat, engem ez a tetű kormány érdekel mert a MI PÉNZÜNKET ők lopják el és nem a gyíkemberek.
A helyedben én is az ország háza táján söprögetnék konteók helyett.
Mert ők nem igazán gondolkodnak. Pár éve téma volt, hogy egyszerűen nem veszik észre, hogy minden egyes terrorista muszlim hátterű Európában... Azt is elhiszik, hogy jó dolog genderelméletet tanítani 3 éves gyerekeknek. Mert ezt mondják a tévében.
Alex Jonesnak igaza van. A vezetők nagy része Izraelhez köthető, és ők egy összetartó nép. Most épp Kanye Westet tették tönkre, mert kritizálta őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!