A liberalizmus miért bűn?
Figyelt kérdés
Most nem "azért, mert zsidó" tőmondatokra vagyok kíváncsi, hanem magyarázatra. Cikkre irányuló linket is elfogadok2010. szept. 28. 23:47
21/22 anonim válasza:
Emberek! Értsétek már meg, hogy nem a homoszexuálissággal van vaj(unk), mert tényleg a génekbe van kódolva, és nem bűn. De az már az, hogy rá akarják a társadalomra erőltetni, hogy fogadjuk el, hogy az utcán enyeleghessenek, és felvonulnak, és fennen hirdetik másságukat. Én heteroszexuális vagyok, mégse járok felvonulásra, és nem akarok az utcán csókolózni a pasimmal. Könyörgöm, ez otthonra való téma, nem kell kivinni az utcára!!
22/22 anonim válasza:
Egyes kommentek,mintha 20-30éve íródtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!