Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberalizmus miért bűn?

A liberalizmus miért bűn?

Figyelt kérdés
Most nem "azért, mert zsidó" tőmondatokra vagyok kíváncsi, hanem magyarázatra. Cikkre irányuló linket is elfogadok
2010. szept. 28. 23:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Pedig akármennyire fáj neked tényleg a zsidók osztják a lapokat.
2010. szept. 29. 14:04
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
A homoszexualitás mióta bűn? Ne keverd a vallást a törvényekkel! Mindjárt jön a fogamzásgátlás bűne.
2010. szept. 29. 14:05
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
"Én nem vagyok homokos, és nem szoktam füvezni."... ááá, az itt és ilyen kérdést feltevők sosem homokosok. :))) Én meg nem szoktam olyan kérdést feltenni, ami nem érint engem.
2010. szept. 29. 14:08
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

"A homoszexualitás mióta bűn? Ne keverd a vallást a törvényekkel! Mindjárt jön a fogamzásgátlás bűne."

A törvények alapja az erkölcs. Ha az emberek szerint valami bűn, a törvények szerint pedig nem az, akkor a törvényt meg kell változtatni. A kérdés feltevője biztos nem a btk-ra volt kiváncsi.

Szerintem az emberek többsége szerint a homoszexualitás egyfajta perverzió, és ha egy eszme mindenféle perverziók zászlaja alatt vonul fel, akkor az az eszme rossz.

Ha valaki homokos, akkor oldja meg. Ne reklámozza.

Mindjárt indítok egy bubópestis pártot ami a bubópestist népszerűsíti, és mindenhol bubópestises embereket vonultatnék fel, aki pedig egy rossz szót mer szólni a bubópestisre, vagy megpróbálja meggyógyítani azt leantiszemitázom! ELNYOMNAK ENGEM ITT ELNYOMNAK!!!!

2010. szept. 29. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

14.44-es válaszoló.

Gratulálok, szívemből szóltál!

2010. szept. 29. 16:02
 16/22 anonim ***** válasza:
MINDEN IZMUS GYŰLÖLKÖDÉSHEZ VEZET!!!
2010. szept. 29. 16:33
 17/22 bumbi02 ***** válasza:
a homoszexualitás nem bün.. az génekbe van táplálva azzal nem tud az egyén mit kezdeni.. ergo nem is lehet érte bántani..(a meleg felvonulásokkal viszont én se értek egyet) füvezés meg oan dolog h jó h illegális, mer igy csak az csinálja aki hülye.. ha legális lenne többen probálnák ki.. am sztem nem bün és én se értem mi benne a gonosz dolog..mmint a liberalizmusba..
2010. szept. 29. 18:53
 18/22 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:53

Kutatások bebizonyították, hogy a homoszexualitás egy degeneráltság, egy betegség, amit a rossz gének okoznak, ÉS GYÓGYÍTHATÓ. Ennyit erről...

2010. szept. 29. 20:55
 19/22 bumbi02 ***** válasza:
10%

nem régiben néztem a nagyon nagy ő-t.. kissé hasonló helyzet..

ha egy férfi a férfiakat szereti.. akkor téged miért zavar hogy ő azokat szereti? ő neki a férfiak jönnek be, és nem változtatna ezen szerintem mert ő magában ezt normálisnak tartja, legalábbis gondolom én.. az hogy én is undoritónak találom a két férfitest gondolatát az más dolog.. undoritónak tartom a politikát is, mégse tiltják be...

2010. szept. 29. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
40%
Kíváncsi lennék, hogy akik ennyire toleránsak a homoszexualitással szemben, mit szólnának ahhoz, ha egy nap a lányuk vagy fiuk hazaállítana az azonos nemű párjával és közölné hogy ők homoszexuálisak. Akkor is ilyen fene nagy tolerancia lenne?
2010. szept. 29. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!