A liberalizmus miért bűn?
"A homoszexualitás mióta bűn? Ne keverd a vallást a törvényekkel! Mindjárt jön a fogamzásgátlás bűne."
A törvények alapja az erkölcs. Ha az emberek szerint valami bűn, a törvények szerint pedig nem az, akkor a törvényt meg kell változtatni. A kérdés feltevője biztos nem a btk-ra volt kiváncsi.
Szerintem az emberek többsége szerint a homoszexualitás egyfajta perverzió, és ha egy eszme mindenféle perverziók zászlaja alatt vonul fel, akkor az az eszme rossz.
Ha valaki homokos, akkor oldja meg. Ne reklámozza.
Mindjárt indítok egy bubópestis pártot ami a bubópestist népszerűsíti, és mindenhol bubópestises embereket vonultatnék fel, aki pedig egy rossz szót mer szólni a bubópestisre, vagy megpróbálja meggyógyítani azt leantiszemitázom! ELNYOMNAK ENGEM ITT ELNYOMNAK!!!!
14.44-es válaszoló.
Gratulálok, szívemből szóltál!
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Kutatások bebizonyították, hogy a homoszexualitás egy degeneráltság, egy betegség, amit a rossz gének okoznak, ÉS GYÓGYÍTHATÓ. Ennyit erről...
nem régiben néztem a nagyon nagy ő-t.. kissé hasonló helyzet..
ha egy férfi a férfiakat szereti.. akkor téged miért zavar hogy ő azokat szereti? ő neki a férfiak jönnek be, és nem változtatna ezen szerintem mert ő magában ezt normálisnak tartja, legalábbis gondolom én.. az hogy én is undoritónak találom a két férfitest gondolatát az más dolog.. undoritónak tartom a politikát is, mégse tiltják be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!