Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberalizmus miért bűn?

A liberalizmus miért bűn?

Figyelt kérdés
Most nem "azért, mert zsidó" tőmondatokra vagyok kíváncsi, hanem magyarázatra. Cikkre irányuló linket is elfogadok
2010. szept. 28. 23:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem a liberalizmussal van baj, hanem a neo-liberalizmussal.

Az eredeti elvek szerint a liberálisok nyitottak az új eszmékre, elfogadóbbak más emberek nézetei, vallása, eszmeisége iránt.

A neo-liberalizmus ezzel szemben bizonyos deviáns magatartásformákat próbál normálisként feltüntetni. Fogadjuk el ha valaki drogozik, pedofil, szexuálisan aberrált, sátánista. Sőt, ne csupán fogadjuk el, lehessen büszke is rá.

Na, én ezért utálom.

2010. szept. 28. 23:55
 2/22 anonim ***** válasza:
26%
És persze legyünk.. khm.. homogének. :D
2010. szept. 28. 23:58
 3/22 kicsijames válasza:
42%
Miért lenne bűn a liberalizmus?
2010. szept. 29. 00:20
 4/22 A kérdező kommentje:
Én azt honnan tudjam ?
2010. szept. 29. 00:32
 5/22 anonim ***** válasza:
35%

liberalizmus = univerzalizmus + egalitarianizmus + individualizmus + meliorizmus.

Én pl. csak megszorításokkal vagyok egalitárius, az univerzalizmusban és a meliorizmusban erősen kételkedem, és még individualista sem vagyok mindenben (vagy legalábbis nem úgy vagyok individualista, ahogy ezt sokan értelmezik). Ezért nem vagyok liberális.

2010. szept. 29. 00:49
 6/22 anonim ***** válasza:

"Cikkre irányuló linket is elfogadok"

Jó, akkor küldöm. Csak a neoliberalizmussal van probléma, ahogy már írták.

[link]

Kicsit hosszú, de ha van időd nézd meg.

2010. szept. 29. 00:54
 7/22 A kérdező kommentje:
Már láttam, akárcsak a Michael Moore, és az Alex Jones filmeket is. Ezek a liberális gazdaságot mutatják be, én viszont a többi részére gondoltam (homoszexualitás, legális fű)
2010. szept. 29. 01:04
 8/22 anonim ***** válasza:
48%
Most komolyan, itt ennyi homoszexuális fórumozó van, vagy csak egy pár van, de naponta öt ilyen jellegű kérdést tesz fel? Amúgy meg miért kéne támogatni a homoszexulitást és a füvezést? Mindkettő bűn...és ez nem liberalizmus, ne keverjük a szezont a fazonnal.
2010. szept. 29. 01:35
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem bűn, csak kellemetlen.
2010. szept. 29. 07:23
 10/22 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok homokos, és nem szoktam füvezni. A kérdést tényleg nem provokációból tettem fel, szeretném megismerni az emberek érveit. Azért próbálkoztam itt, mert máshol tényleg kizárólag ilyen válaszokat kapok: "Azért, mert zsidó!" "Mert csak!" "Mert természetellenes"

Mielőtt rákezdenétek: zsidó sem vagyok

2010. szept. 29. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!