Mikor lesz végre végleges nyári időszámítás,vagy román időzóna???
A munkahelyen mindenki az ablakot bújja, és a kilátást nézi, vagy mi?
Esküszöm nem tudom elképzelni, miért kéne érdekeljen, hogy munka közben mi van kint.
Én dolgozni járok a munkahelyre, mások nem?
#31 Te egy ablaktalan, föld alatti bunkerben dolgozol, ahová nem világít be természetes fény?
De még mindig nem válaszoltál rá, hogy aki 16-ig dolgozik, az mi a f*szt csinál még munka után VILÁGOSBAN? Semmit.Teljesen lényegtelen, hogy 16:30-kor vagy 17:00-kor lesz sötét, az az utazási időd, esetleg beugrasz boltba munka után hazafele.Milyen tevékenység fér bele abba +30 percbe?Semmi, jól gondolod.
Van természetes fény, de nincs hatással a munkámra. Heti 1 napot 8-ig vagyunk nyitva, szóval most is dolgozom sötétben, de semmi hatással nincs a munkára.
Ha 16-ig dolgozom és csak 17-kor lesz sötét, abban az 1 órában azért szerintem simán lehet kint lenni. Én pl szeretek nem egyből hazamenni, hanem sétálni a városban, parkokba menni stb amig világos van. Ha viszont már a munka végén full sötét van akkor ezekhez nincs kedvem.
Szóval inkább legyen munka után 1 órám még világosban, mint, hogy világosban mehessek dolgozni (ahol úgysem vagyok szabad).
Komolyan kezdem azt hinni, hogy te az ablakot bámulni jársz be a munkahelyedre.
Nem bírom felfogni épp ésszel, hogy miért fontosabb valakinek a munkahelyén az 1 óra világosság, mint a szabadidőben.
Munkahelyen ha sötét van, lámpát kapcsolsz.
Munka után a szabadban nem ilyen egyszerű.
#39 A "téli" a természetes, egészséges, normális, eredeti időszámítás Magyarországon, ezért az a kisebbik rossz.Érted már végre?
Tili-tolizhatjuk az órát, ugyanannyit lesz világos és sötét is.Sőt, úgy is beállíthatnánk az órát, hogy este 6-kor keljen fel a nap és éjszaka legyen világos.Csak nincs neki semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!