Mikor lesz végre végleges nyári időszámítás,vagy román időzóna???
Több eve ígérgetik,hogy most már tényleg az utolsó lesz ezek után
azt olvastam,hogy végre eldöntötték melyik időszámítás legyen és a döntés,hogy maradjon a váltogatott!
Röhej
Úgy tudom hogy unióban lekerült a napi rendről az óra állítás, tehát nem fogják sohasem eltörölni, mert teljes egyezésre van szükség tagállamok között....
Emberek nyúvasztása a rabszolgák sorsa az óra állítgatás amig a naplopó politikusok milliárdosok röhögnek a birkákon
3
Pontosan megengedték hogy magának döntse el mindenki. 2-es vagyok
Attól, hogy az órát állítgatot nem lesz sem több, sem kevesebb világos óra, ugyanannyi marad.
Az emberi szervezetnek arra van szüksége, hogy reggel világosban keljen, kezdje meg a teendőit, és este sötétben aludjon.
Ha reggel fél 9-kor még sötét lenne, az egyrészt borzasztóan káros lenne az egészségre, másrészt a szokásoshoz képest is iszonyatos mértékben megszaporodna a balesetek száma.Hónapokon keresztül félálomban tántorogna mindenki a sötétben munkába, iskolába, óvodába.
Nem létezik olyan, hogy téli időszámítás, mivel az a NORMÁLIS.Csak nyári időszámítás létezik, ezzel is sugallva, hogy az a mesterséges.
Oroszországban már eltörölték az óra állítást, elöször a nyárit választották, de rendkivül megemelkedett az érrendszeri és sziv betegek száma meg a baleseteké és munkások tömegei kezdtek tüntetni hogy téli legyen az időszámítás, 2 év után végleg eltörölték a nyári időszámítást, és Ororszországban a téli időszámítás az alap.
Tehát a nyári hatalmas csődöt mondott, nem kell megismételni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!