Én értem, hogy ez fontos nekik, de onnan indultunk, hogy szegényeknek hadd legyen egy nap a felvonulásra, közben meg már lett Pride-hónap, minden városban külön felvonulás külön időpontokban, újabban meg már coming out nap is. Lassan az egész év róluk szól.
De, sok. Ne olvassál ilyen fideszes szarokat, és akkor alig szembesülsz a meleg témával!
2022. okt. 11. 22:09
2/19 anonim válasza:
Elsőre helyre kellett volna tenni őket. Kaptak pride napot, hónap lett belőle. Legutóbb már abból is kettő. Mindig többet és többet és mégtöbbet követelnek. Semmi sem elég.
3/19 anonim válasza:
Kicsit túl van már itt is tolva a PC.
4/19 anonim válasza:
Valahogy a jobbos portálokon kívül sehol nem hallok a boozikról 😂
2022. okt. 11. 22:10
5/19 anonim válasza:
De rohadtul unom hogy a kormány csak róluk még a migráncsokrol tud beszélni én meg azt se tudom mi van Gyuri bácsival.
2022. okt. 11. 22:11
6/19 anonim válasza:
Rákattintok az lmbtq kulcsszóra és az első húsz kérdés közül tizenkilenc alt right/jobbos sírás az lmbtq miatt.
2022. okt. 11. 22:22
7/19 anonim válasza:
Én leszbikusként valahogy nem futok bele folyton ezekbe a hírekbe.
Ne jobbos hírportálokat olvass kérdező.
2022. okt. 11. 22:22
8/19 anonim válasza:
Egyébként ja, ha a retardjobber trágyamédia nem pörögne folyton a b-zikon meg az elembétékún meg a pride-on, azt hinném, hogy már vagy 10 éve kiment a divatból ez a felvonulgatás :D
Ebből is látszik, hogy valójában a retardjobbereknek jó ez az egész, mert így kéznél van mindig az képzelt ellenség :D
Ugyanez Soros, meg Gyurcsány, akkor lennének a legnagyobb bajban ezek a szefós jobber férgek, ha holnap ők eltűnnének, mert akkor valós problémákkal kéne foglalkozniuk :D
2022. okt. 11. 22:25
9/19 anonim válasza:
A tanártüntetésekről jóformán csak balos portálokon lehet olvasni. Akkor azok se léteznek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!