Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem sok egy picit már a...

Nem sok egy picit már a melegtéma?

Figyelt kérdés

[link]

Én értem, hogy ez fontos nekik, de onnan indultunk, hogy szegényeknek hadd legyen egy nap a felvonulásra, közben meg már lett Pride-hónap, minden városban külön felvonulás külön időpontokban, újabban meg már coming out nap is. Lassan az egész év róluk szól.

2022. okt. 11. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Mi a komplex? Balos=lyó, jobbos=rósz?
2022. okt. 11. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Igazából 28. rangú kérdés ez a melegtéma csak a Fidesznek úgy látszik nagyon megéri folyamatosan ilyenekkel bombázni a közvéleményt. Mondjuk a szavazóik nem kis része vidéki, aluliskolázott, idősebb ember, akik alapból sokkal konzervatívabban viszonyulnak az egész szexualitás kérdéséhez és kell egy csoportot képzelt ellenségként mutatni, akik veszélyesek a folyamatosan hangoztatott családpolitikájura.
2022. okt. 11. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
A retardjobbosok szerint nem csak melegek nincsenek, hanem, nekik köszönhetően tanárok sem ! Azzal hisztivel ami már akár egy vidéki rádióban is levágnak, Vörösmarty rádio vallási müsort szinlelve az azért megérne 1 misét... Gondolom ott is ki van adva a cél ami szentesíti az eszközt.
2022. okt. 12. 03:58
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
A Fidesz a Covid alatt pörgött rá erre a témára, azóta találkozom folyton ilyen cikkekkel. Előtte volt egy pride júliusban, akkor beszéltek róla és ennyi. A kormány jól felkavarta az állóvizet és mostanra tényleg központi téma lett.
2022. okt. 13. 21:08
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Minden ilyen kérdés egy kormánypárti propagandával telenyomott honlapról idéz be valami olyan cikket, amihez általában még csak a nevét sem adta a szerző.

Senki nem beszél a melegekről, csak ezek az oldalak ontják magukból a gyűlölködést. Aztán vannak, akik még ezt is a melegek hibájának tartják.

Ne itt sírjatok! Lépjetek a tettek mezejére! Írjatok a honlapnak vagy az írás szerzőjének, hogy nem érdekel benneteket a gyűlöletpropaganda, a mekegek lelki világa, váltsanak végre... Vagy akinek nosztalgiája van, kérheti, hogy újra menjen egy kis Soros-Gyurcsány-migráns-Brüsszel... Haha, erre szavaztatok, erre adtatok kétharmados felhatalmazást, élvezzétek még 4 évig XD

2022. okt. 14. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Imádlak benneteket, madínerolvasók, most megnyitottam és tényleg nincs odaírva a szerző neve sem. Az egész szerkesztőségben nem volt aki vállalja ezt az írást, még a takarító szakmunkások sem. Ti meg ezt olvassátok, szinte megrendelésre háborodtok fel.

Hol fáj nektek, ha valakik a saját szakállukra egyetlen napot valaminek kívánnak szentelni? Ez a coming out nap még szerintetek belefér, de mondjuk ha a szivárvány mellett még egy jelet választanának, az már sok lenne? Az autistáknak is van világnapja, ők még választhatnak zászlót maguknak, vagy akkor már tombolnál? Jó lenne összegyűjteni mit engedtek meg és mit nem, hogy mi halandó emberek alkalmazkodhassunk az igényeitekhez!

2022. okt. 14. 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
16-os jólvan de a mandiner olvasók gyp-sek, nekik az is gondot okoz, hogy a saját jeleiket megkülönböztessék...
2022. okt. 21. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Én azt realizáltam, hogy a jobboldaliak jobban pörögnek a meleg témán mint maguk a melegek.

De komolyan, én szinte sose látok LGBTQs cikkeket, nem beszélek állandóan a prideról meg a transz témákról. És még azt se tudtam h van coming out nap lol. (Minden nap tanul valamit az ember)

Őszintén transz embereket is max prideon látok, az átlag napokon nem tudom hogy mikor láttam utoljára valakit, pedig ha valahol akkor Budapesten látni mindent is.

2022. okt. 22. 15:31
 19/19 anonim ***** válasza:
89%

Léteznek ilyen napok? Pánszexuális vagyok, de ma is tanultam valamit úgy látszik. A Pride az egy tüntetés. A Pride hónap meg az a hónap, ahol általában világi szinten tartanak Pride-ot. A többiről nem tudtam, de hogy őszinte legyek nem is érdekel. Elegem van nekem is ebből a témából. Ha neked is akkor egyszerűen ne olvass semmit az lmbtq-ról és meg van oldva.

Most is csak a kormány miatt pattog mindenki a témán. Milyen érdekes, hogy előtte pont leszarta mindenki, hogy mi van velünk. Most meg jött a kormány és ha tönkremegy az ország vagy jön egy korrupciós butrány gyorsan elkezdik támadni őket. Ez is csak a kínai egyetem miatt jött elő. Legyen min rágódnia a népnek.

2022. okt. 23. 13:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!