Ha nem töltöm ki a népszámlálási papírt akkor az von e valami következményt maga után ?
Itt a 2011-es kérdőív, ugyanezt kérték akkor is a lakásokról:
Itt a 2001-es lakáskérdőív:
1990-ből kérdőívet nem találtam, de itt egy csekély párszáz oldalas kötet az eredményekkel. Külön ajánlom figyelmedbe a 97-edik oldaltól kezdve, ahol a lakás komfortfokozatát, fűtési módját sorolják :
Tudom, hogy itt tényekkel érvelni felesleges. De én megtettem, ami tőlem telik, az én lelkiismeretem tiszta.
"minden statisztika alapelve az anonim módon történő adatfeldolgozás"
Miért ne lehetne azonosítható módon felvenni az adatokat és utóbb anonimizálni? Pontosan ez történik egy népszámlálásnál. Nem azt kérem, hogy bízzál a rendszerben. Csak azt, hogy ne tekintsd képtelenségnek, hogy lehetséges személyre szólóan felvenni az adatokat (mert anélkül honnan tudják, hogy kit kell egyáltalán megkeresni), és utána anonim módon kezelni.
#15 Ezzel már semmire nem mész. Már csak a legnaivabbak hiszik el, hogy a világot doromboló kiscicák uralják, akik jót akarnak. Millió bizonyíték van rá, hogy az emberek tönkretéteke szándékos és nyilván a "népszámlálás" sem véletlen. El lehet gondolkozni, hogy alárendeled magad, vagy ellenállsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!